Не стало ще одного героя з Конотопа…

Помер боєць полку «Азов» Дмитро Волонтирець (позивний «Волина»)...

27 листопада 2019 року з ним прощатимуться у Конотопі, повідомив у Facebook Конотопський осередок політичної партії «Національний корпус».

«Із невимовним болем повідомляємо, що у вічність відійшов боєць полку «Азов» Дмитро Волонтирець на псевдо «Волина». Прощання відбудеться завтра, 27 листопада, о 13:00 біля кінотеатру «Мир», – йдеться у повідомленні.

За попереднью інформацією, яку вдалося з'ясувати кореспонденту інтернет-порталу https://konotop.city/, у чоловіка зупинилося серце, коли він перебував на позиції під Маріуполем. Він мав проблеми зі здоров'ям. Потрібно було робити операцію, але замість цього поїхав на ротацію.

Дмитро Волонтирець у 2014 році одним із перших у складі добровольчого батальйону вирушив на поле бою. Він був бійцем добробату «Донбас», служив оператором БПЛА. Після розформування батальйону перейшов в «Азов».

У березні 2019 року, під час відзначання Дня добровольця у Конотопі, Дмитра Волонтиреця нагородили нагрудним знаком «Доброволець».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.