На Сумщині відбувся Фестиваль власної справи…

З нагоди святкування Дня підприємця й у рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Сумській області на 2017-2020 роки у обласному центрі відбувся Фестиваль власної справи «BXID». В урочистих заходах взяла участь заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко, яка долучилася до привітань підприємців Сумщини.

«Відзначення на державному рівні Дня підприємця – ознака значимості представників цієї сфери у житті країни. Саме від вас, шановні підприємці, залежить життя наших громад, бо ви – рушійна сила усіх змін, завдяки вам з’являються нові робочі місця, наповнюється бюджет, розвивається Сумщина і Україна», – зазначила у вітальному слові Тетяна Головко.

Вона подякувала всім підприємцям за їх активну соціальну позицію та за постійну підтримку наших бійців на сході України. І виконала почесну місію: у святковій атмосфері за вагомий внесок у розвиток підприємництва Сумщини, активну громадську позицію та з нагоди Дня підприємця вручила відзнаки обласної ради. Їх отримали кращі представники цієї галузі в області.

У рамках святкування нагороди отримали переможці обласного конкурсу «Кращий підприємець року», який щороку проводиться у рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва. Дипломи кращим з кращих у 13 номінаціях вручив керівник апарату Сумської ОДА Дмитро Живицький, який подякував усім підприємцям за їх нелегку працю та побажав і в подальшому не боятися ризикувати, а про двигатися у бізнесі тільки вперед.

Під час дійства усі бажаючі мали можливість вільно відвідати лекції сумських підприємців та поговорити про бізнес, підприємницьку діяльність, досягнення й історії започаткування власної справи.

Загалом захід зібрав близько 100 підприємців, які взяли участь у різних локаціях фестивалю, презентуючи власні вироби та послуги, розповів офіційний сайт Сумської обласної ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.