У Бурині буревій виривав дерева з корінням…

Зокрема, в Новоселівському житловому масиві міста, з корінням була вирвана вишня, на якій залишилися не зібраними ягоди.

До слова, її висота перевищує 10 метрів.

Добре, що дерево впало в бік дороги, перекривши пішохідну доріжку, а не двоповерхового будинку, який розташований поруч…

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА, Сумський гідрометцентр попереджав жителів Сумської області про ускладнення погодніх умов на 7 липня 2019 року.

Удень та під вечір на Сумщині розгулялася гроза, пориви вітру сягали 15-20 м/с, випадав сильний дощ.

Як розповідав БіЖ у розділі СУМЩИНА, Бурині негода досягла вже під вечір.

Блискавки, грім, поривистий вітер за досить не тривалий час встигли накоїти лиха на городах, присадибних ділянках тощо.

В окремих районах міста пошкоджені дерева, які в свою чергу спричинили біду для інтернету та електропроводам…

Наробила негода лиха і в Буринському міському Павловському парку.

До слова, сьогодні, 08 липня 2019 року, зранку теж іде дощ, але сильних поривів вітру не спостерігається...

На світлині: вишня впала на пішохідну доріжку.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.