На Сумщині відзначили ювілей з Дня створення Національної гвардії України

Особовий склад військової частини 3051 НГУ під командуванням підполковника Євгена Казанцева приймав на свою адресу найщиріші вітання з нагоди свята в залі обласної філармонії.

Від імені Сумської обласної ради з 5 річницею з Дня створення Національної гвардії України військовослужбовців привітав перший заступник голови Анатолій Річкаль, зауваживши, що за п’ять років Національна гвардія зробила великий крок вперед завдяки підтримці командування, держави, влади на місцях, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

«Ви завжди стоїте на сторожі порядку, тому низький вам уклін. Пригадую події 2014-го року, тоді у вас хотіли забрати зброю, були провокації, але ви гідно пройшли цей період. Тому прошу й надалі залишатися відданими Присязі, бо ви служите народу України», - Анатолій Річкаль.

Він додав, що Суми пишаються тим, що на території обласного центру є така військова частина, подякував особовому складу і ветеранам за непохитність духу, мужність та відданість рідній державі.

Безперечно, не минуло святкування і без персональних заохочень.

Зокрема, Сумська обласна рада відзначила за вірність військовій Присязі, високий професіоналізм, дотримання законності, міцну військову дисципліну, досягнуті високі показники у службово-бойовій діяльності та з нагоди п’ятої річниці створення Національної гвардії України Євгена Будніка, Артема Логвиненка, Артема Міщука, Олександра Дегтярьова, Сергія Загребельного, Олега Сему, Назара Хоменка.

На знак вшанування світлої пам’яті загиблих військовослужбовців була оголошена хвилина тиші.

А напередодні, 25 березня 2019 року, з нагоди відзначення 5-ї річниці Національної гвардії України в місті Охтирка відбулись урочисті заходи.

Військовослужбовці військової частини 2276 пройшли урочистим маршем центральними вулицями міста. Святкові заходи супроводжував військовий оркестр.

Привітати нацгвардійців вийшли місцеві жителі, які розділили радість святкування з військовиками, адже це свято не тільки службовців, а й всіх охтирчан, які упродовж багатьох років підтримують підрозділ.

Далі заходи продовжились в приміщенні Охтирського районного будинку культури.

Від імені голови обласної ради та всього депутатського корпусу Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, привітав особовий склад військової частини 2276 Нацгвардії України під командуванням підполковника Сергія Козинця.

«Частину свого життя я віддав саме цим військам на різних посадах, і не з чуток знаю проблеми, які виникають в підрозділах. Та коли військова частина працює, як злагоджений механізм, коли є мудрий і талановитий командир, коли є взаєморозуміння з керівництвом міста та області, тоді і проблеми вирішуються швидше і результат роботи відповідний», - підкреслив Анатолій Річкаль.

Він відзначив, що для обласного депутатського корпусу було і залишається пріоритетом забезпечення потреб військових, і щиро побажав всім присутнім миру та злагоди.

Також Анатолій Річкаль виконав приємну місію: нагородив грамотами та подяками обласної ради кращих військовослужбовців частини. Зокрема, за високі показники у службово-бойовій діяльності, дотримання законності, міцну військову дисципліну та з нагоди Дня Національної гвардії України грамотою нагороджено Святослава Білейчука та Едуарда Некроєнка, подяки отримали Сергій Костиренко та Артур Овчаренко.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.