АНАТОЛІЙ РІЧКАЛЬ: «Діти не бувають чужими…»

Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, провів прийом громадян з особистих питань.

До керівника звернулося троє жителі з Недригайлівського, Буринського та Білопільського районів, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Під час прийому один з відвідувачів звернувся з питанням медичного забезпечення.

Інший завітав на прийом в інтересах неповнолітнього хлопця, який залишився сиротою.

Дитина перебуває в Улянівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті.

Чоловік звернувся з проблемою оформлення спадщини для свого підопічного.

Як виявилося, «дитяче» питання не з простих.

Та Анатолій Річкаль оперативно зреагував на ситуацію і відразу запросив для вирішення проблеми та надання відповідних юридичних консультацій представника Головного територіального управління юстиції в Сумській області, а також начальника відділу ювенальної превенції ГУ Нацполіції в Сумській області Сергія Тарасенка.

– Діти не бувають чужими, тому всі органи влади, і поліція, і юстиція повинні діяти, виключно, в інтересах дитини, – наголосив Анатолій Якович. – Наше завдання допомогти дитині, а також стояти на сторожі її законних прав та інтересів.

Також із Буринського району завітала жінка для вирішення земельного питання.

Її проблема потребує детального вивчення спільно із іншими зацікавленими службами.

Анатолій Річкаль надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів щодо розробки механізмів вирішення порушених проблем жителів Сумщини під час особистого прийому, а також особисто взяв на контроль розгляд звернень громадян.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.