Аня Охріменко з Ромнів завоювала бронзову медаль на чемпіонаті світу з самбо

Анатолій Свирид, відомий громадський діяч, голова ГО «Серця кіборгів», постійно допомагає спортсменам Роменщини.

І не тільки спортивним інвентарем, а й поїздками на змагання.

Адже, зазвичай, у таких випадках спортсмени потребують допомоги, бо за свої кошти не можуть поїхати на турніри за кордон – дорого!

Зокрема, Анатолій Свирид допоміг узяти участь у чемпіонаті світу самбо серед кадетів, який відбувся у Сербії, Ані Охріменко з Ромнів.

Юна спортсменка там завоювала третє місце, привезла додому бронзову медаль.

Анатолій Олексійович особисто зустрівся із Анею та її тренером, і привітав обох з такою важливою перемогою для Ромен, Сумщини та й в цілому України.

–Наші діти дуже талановиті. Мені здається, що найталановитіші у світі! Для них хочеться робити все більше й більше, головне, щоб вистачило сил, – зауважив Анатолій Свирид.

До слова, інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БІЖ) у розділі СПОРТ детально розповідав про Всеукраїнський турнірі з греко-римської боротьби, який відбувся в місті Путивль, і був присвячений пам'яті заслуженого тренера України Миколи Івановича Янка.

Нагороди вручав і голова ГО «Серця кіборгів» Анатолій Свирид, який був присутнім на престижному турнірі.

Як підкреслив після турніру у ексклюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) батько одного з борців (Давіда Гніденка, бронзового призера змагань) Володимир Гніденко з міста Буринь, хлопці були в захопленні, що поруч з ними були їхні кумири – відомі спортсмени, а також – Анатолій Свирид, герой-«кіборг», який зробив усе, що міг, аби дітвора могла з різних куточків України спокійно змагатися у прикордонному місті Путивль...

Анатолій Свирид під час тодішніх змагань наголосив, що молодіжний спорт потрібно підтримувати, бо він виховує силу, відповідальність і волю.

І як бачимо, його слова не розходяться з ділом…

Світлина Наталії Лаврик.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.