Олег Міляєв з Бурині, який воював у Іловайську й Щасті, і досі не отримав безоплатної земельної ділянки...

Олег Міляєв після закінчення Буринської міської школи №3 навчався в Путивльському професійному ліцеї.

А надалі його життя пов’язане з українським військом.

Служив контрактником в 92 бригаді.

Брав участь у боях за Іловайськ та Щастя.

То були дуже важкі дні.

Проте Олег проявляв і мужність, і відвагу.

За це й має нагороди – медаль «Захиснику Вітчизни», яку йому вручив особисто Президент України Петро Порошенко та відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Олег Міляєв має й відзнаку «Іловайський хрест» – це іменна відзнака для бійців, які брали участь у бойових діях в Іловайську.

Під час виконання бойового завдання тут його було поранено.

Він отримав контузію,але продовжував виконувати бойове завдання.

Проходив лікування в Харківському військовому госпіталі.

Після лікування в госпіталі, Олег Міляєв знову повернувся в АТО обороняти місто Щастя. Перед ним пройшов бойове злагодження в частині на полігоні...

Нині Олег вчиться у Національному університеті Повітряних Сил імені Кожедуба, який здійснює військову освітню діяльність з підготовки військових офіцерів за напрямками військових пілотів, штурманів, фахівців з бойового управління авіацією, фахівців з виховної роботи, зенітних ракетних військ противоповітряної оборони, радіотехнічних військ, інженерно-авіаційного забезпечення, автоматизованих систем управління та наземного забезпечення польотів авіації та АСУ, інформаційних та технічних систем, метрології та інформаційно-вимірювальні технології.

Він навчається уже на 4 курсі, і через 1,5 року отримає офіцерське звання.

Ось такий герой народився й виріс у місті Буринь.

Він не вагаючись став на захист цілісності України, пройшовши нелегкий бойовий шлях захисника Вітчизни.

А от у Бурині, подавши заяву на безоплатне отримання у власність земельної ділянки як учаснику бойових дій, так і не отримав її.

Хоча вже й минуло чимало часу…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: ось такий він Олег Міляєв – захисник рідної землі, з побратимом Михайлом Толстяковим, уродженцем села Погребки, що в Шосткинському районі. Зараз Михайло живе в місті Чугуєві.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.