Додатковий потяг-експрес «Київ-Суми» зупинятиметься на станціях Конотоп, Путивль, Ворожба

На прохання жителів Сумщини «Укрзалізниця» призначила на період новорічних та різдвяних свят додатковий потяг, регіональний експрес 795/796 «Київ-Суми».

Дні курсування 23,25,30 грудня 2018 року та 8 січня 2019 року.

Потяг зупинятиметься на станціях Конотоп, Путивль (м.Буринь), Ворожба.

Відправка з Києва о 05 годині 40 хвилин.

Відправлення із станції Конотоп о 8 годині 12 хвилин, Путивль о 8 годині 57 хвилин, Ворожба о 9 годині 44 хвилини.

Прибуття до Сум о 10 годині 35 хвилин.

Відправка від станції Суми об 11 годині 15 хвилин.

Із станції Ворожба експрес відправлятиметься о 12 годині 20 хвилин, Путивль о 12 годині 50 хвилин, Конотоп о 13 годині 33 хвилини.

Прибуття до Києва о 15 годині 58 хвилин.

Квитки вже є у продажу, повідомив Дмитро Власенко, експерт з транспорту, завідувач кафедри економіки та управління Конотопського інституту СумДУ, кандидат економічних наук, доцент.

На світлині: станція Путивль, що в місті Буринь.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.