Дорогі захисники України!

6 грудня – День Збройних Сил України!

Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть.

На збройні сили, відповідно до Конституції України, покладаються оборона держави, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Вони забезпечують стримування збройної агресії проти нашої країни та дають відсіч цій агресії.

Саме на сьогоднішніх військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя українців.

Нині українське військо проходить не простий етап захисту цілісності рідної держави на Сході країни.

Українські воїни – мужні, сильні, відважні захисники свободи та незалежності України. І вони своїм героїзмом продовжують відстоювати право нашого народу на мир та волю, право бути господарем на рідній українській землі.

Дорогі захисники України!

Бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя Вашим родинам, миру й спокою на рідній славетній українській землі!

З повагою,

Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.