АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «Украй важливо підтримувати людей праці, саме тих, які трудяться на землі…»

Шановні працівники сільського господарства!

Закінчується хліборобський рік.

І це чудова нагода привітати усіх хліборобів, виноградарів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільгосппродукції, управлінців галузі з професійним святом – Днем працівника сільського господарства.

Я народився і виріс в селі, тож добре знаю, яка важка ваша праця. І тому кажу: хвала мозолястим рукам аграріїв, які знають справжню ціну хлібу!

Наші предки трудилися на цій землі багато тисяч років. Бог подарував українському народу багату та родючу землю.

І сьогодні наші селяни годують не лише свої сім’ї, але й всю Україну.

Саме тому, вкрай важливо підтримувати людей праці, саме тих, які трудяться на землі.

Держава має повернутися до них обличчям, вкладати кошти у відродження українського села, заохочувати молодь працювати на своїй рідній землі.

Саме тоді на столі кожної української родини завжди буде запашний хліб і до хліба. Саме тоді наша країна стане заможною та потужною державою.

Як писав Великий Кобзар:

«І на оновленій землі

Врага не буде, супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люде на землі».

Шановні земляки!

З нагоди професійного свята працівника сільського господарства хочу побажати Вам та Вашим родинам здоров’я, миру, добробуту та благополуччя.

Хай Господь береже вас та нашу рідну землю!

Ваш Анатолій СВИРИД.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.