У Буринській ОТГ віншували працівників соціальної сфери

Як відомо, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери.

Відзначення професійного свята є виявом поваги до людей, завдяки яким впроваджуються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем, надається вчасна допомога незахищеним верствам населення нашої держави.

Урочисті заходи з нагоди Дня працівника соціальної сфери відбулися у Буринській громаді.

У залі засідань міської ради зі словами привітання до працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Буринської міської ради звернулися перший заступник міського голови Євген Базима, секретар міської ради Володимир Писаний, директор центру Оксана Сергієнко.

Виступаючі висловили вдячність працівникам соціальної сфери за самовіддану, наполегливу працю та тепло сердець, яке вони дарують людям.

З нагоди професійного свята Почесні грамоти Буринської міської ради отримали працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Буринської міської ради Світлана Єгорова та Лідія Постол.

Із квітами та святковими привітаннями керівники міської ради відвідали і працівників комунального закладу Буринської міської ради «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю».

Вони подякували колективу за любов та постійну щиросердну допомогу і підтримку вихованців центру.

Почесні грамоти Буринської міської ради вручено головному бухгалтерові центру Людмилі Шинкарьовій та медичній сестрі Олександрі Марченко.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.