За вагомі доробки у різні сфери життя Сумщини відзначено краян…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОЛІТИКА розповідав, що сьогодні, 19 жовтня 2018 року, відбулася 23 сесія Сумської обласної ради.

На її початку жителям Сумської області за високі здобутки у різних сферах життєдіяльності краю відзнаки вручив голова Сумської обласної ради Володимир Токар, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Він також побажав нагороджуваним подальших успіхів на обраному шляху.

Зокрема, за значний доробок у виконання завдань, пов’язаних із реалізацією державної політики зайнятості у регіоні, розв’язанням проблем соціального захисту населення, перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль удостоєний подяки Державної служби зайнятості.

Власними відзнаками вшанувала видатних земляків і Сумська облрада.

Так, по достоїнству оцінена діяльність представників медичної галузі Сумщини, які продемонстрували високі результати у межах регіонального відбору на здобуття «Ордена святого Пантелеймона».

Серед них: начальник обласного клінічного госпіталю ветеранів війни Інесса Савенко та лікар-анестезіолог обласної клінічної лікарні, учасник антитерористичної операції Ігор Ющенко.

Крім того, подяками облради нагороджені виконуючий обов’язки директора регіонального ландшафтного парку «Сеймський» Андрій Стрижак, а також учень Сумської дитячої музичної школи №1 Тарас Михайленко, який виборов золото на міжнародному конкурсі баяністів і акордеоністів «Премія Ланчано» в Італії.

Не лишилося непоміченим і спортивне спрямування.

Зокрема, Національний олімпійський комітет України підготував цінні подарунки депутатам обласної ради Володимиру Зубку й Олександру Ліннику.

Голова регіонального відділення НОК Олена Петрова відзначила їхнє безперервне сприяння розвитку олімпійського руху на Сумщині, зауваживши, що наш край блискуче представлений на світовій спортивній арені – в тому числі й завдяки сильній команді однодумців, котру має обласне відділення НОКу в Сумській обласній раді.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.