Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, обговорив актуальні питання сьогодення з радником міністра внутрішніх справ Володимиром Мартиненком

Під час перебування на Сумщині радника міністра внутрішніх справ, голови громадської ради при МВС України Володимира Мартиненка відбулася його зустріч із першим заступником голови Сумської обласної ради Анатолієм Річкалем, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Було обговорено нагальні проблеми. Зокрема, нині украй гостро стоїть питання реабілітації оборонців, які пройшли горнило війни на сход Україниі.

«Випадків, коли хлопці, повернувшись додому, не здатні самотужки адаптуватися до мирного життя – дуже багато», – наголосив Анатолій Якович.

У цій ситуації на передній план виходить необхідність створення в Сумській області реабілітаційного центру для учасників АТО.

І Анатолій Річкалбю, і Володимир Мартиненко готові активно займатися впровадженням цього проекту в життя.

Наступна тема для обговорення – поглиблення роботи за програмою «Безпечне місто». Одним із дієвих інструментів на шляху протидії злочинності, на думку співрозмовників, є розгалужена мережа відеоспостереження.

І це питання вони домовилися активно пропагувати на теренах області.

Крім того, Анатолій Річкаль та Володимир Мартиненко виявилися одностайними в тому, що працівники системи МВС потребують допомоги з вирішенням житлових проблем.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.