Сумщина втратила двох видатних творчих людей

Першого дня жовтня 2018 року на 61 році життя перестало битися серце великого життєлюба, прекрасної людини, Заслуженого працівника культури України Любові Олексіївни Демченко, яка багато років обіймала посаду заступника начальника управління культури Сумської обласної державної адміністрації.

До неї звертались як за професійною порадою, так і з будь-яких життєвих питань.

Чуйна, уважна, позитивна і принципова, вона випромінювала життєдайну енергію, прагнула передати цінний досвід, уміння молодим колегам та охоче навчалася новому і прогресивному.

Любов Олексіївна присвятила своє життя розвитку національної культури, впроваджувала цікаві і незабутні проекти на теренах області. Її вагомий внесок у збереження традицій Сумщини набув авторитету серед широкого кола громадськості та мистецького середовища.

Прощання з Любов’ю Демченко відбулося сьогодні, 03 жовтня 2018 року, у приміщенні Сумської обласної філармонії…

А вчора, 02 жовтня 2018 року, Сумщина попрощалася з видатною творчою особистістю – поетом, драматургом, театральним діячем, педагогом, режисером літературних концертів, Заслуженим артистом України Василем Будянським.

Василю Івановичу було 76 років, та, як і годиться винятковому таланту, він жив на повні груди – викладав, виступав, творив… А ще завжди й в усьому керувався мудрими словами рідної неньки, яка говорила: «Синку, найкраща подушка – чиста совість».

Отож і він вчив власних студентів, а також намагався донести зі сцени своїм глядачам, що головне в житті – бути Людиною: доброю, порядною, щирою, справжньою…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.