Тепер Сумщина має якісно відремонтовану дорогу...

Сьогодні, 29 версня 2018 року, на урочисте відкриття дороги загального користування державного значення Р-46 завітав Президент України Петро Порошенко разом з головою Сумської обласної державної адміністрації Миколою Клочком та головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною, повідомив офіційний сайт Сумської ОДА.

«Сьогодні насправді величезне свято, тому що дорога Харків-Охтирка протяжністю 103 кілометри, на яку витратили майже 1 млрд 400 млн гривень, вперше з 80-х років минулого століття якісно і серйозно відремонтована. Я сам по ній проїхав і переконався у цьому», – зауважив Петро Порошенко.

Він, зокрема, наголосив, що ремонт дороги здійснено не лише завдяки президентській програмі та коштом Дорожнього фонду.

«Дорога – це є й кошти від децентралізації, якою мобілізували місцеві бюджети. І отримані кошти вирішили спрямувати на дорогу. Отже, це продукт спільних зусиль центральної та місцевої влади, Президента, парламенту та уряду. Тільки коли країна об'єднана, тільки коли зусилля робляться спільно, і є такий результат», – сказав Петро Порошенко.

За словами Миколи Клочка, жителі Сумщини вже давно чекали на реконструкцію цієї дороги і наразі дуже задоволені .

«Ця ділянка для нас і наших сусідів, харків'ян, є дуже важливою. Для Сумської області це найбільш завантажений напрямок, яким близько 20 тисяч автівок рухається кожного дня. Тому ми дуже вдячні центральній владі за те, що підтримали нашу ініціативу. І такий інфраструктурний проект мав бути зроблений. Ми не зупинятимемось на цьому і сподіваємось, що Президент і надалі підтримає ремонт цієї дороги до міста Суми», – висловив вдячність і сподівання він.

Як прокоментував начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець: «Навіть дорога Н-26 Чугуїв-Мілове, яку вже майже відремонтували, має значно меншу інтенсивність руху. Саме на дорозі Харків-Охтирка відпрацювали всі європейські технології. Наприклад, відновлення основи високотехнологічним методом холодного ресайдингу. Він передбачає дуже оперативне і швидке відновлення основи дорожнього покриття. Саме цей метод дозволив у такі стислі терміни виконати цей обсяг робіт».

За інформацією начальника Служби автомобільних доріг у Сумській області Івана Романюка, дорожні роботи фінансувалися з державного бюджету.

«Окрім цього ми плануємо у наступному році розпочати ремонт дороги Н-07 Київ-Суми-Юнаківка», – наголосив він.

Після урочистостей Петро Порошенко разом із представниками влади, журналістами, громадськістю проінспектував дорогу – мікроавтобусом вони рушили щойно відремонтованою дорогою…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.