МИКОЛА КЛОЧКО: «Сьогодні ремонтуються дороги практично в усіх районах області, особливо в сільській місцевості»

На цьому наголосив голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко під час інспектування якості виконаних робіт на ділянці дороги Cім’янівка – Дубов’язівка – Сулими, що на Конотопщині…

«Здавалося б, це невеличка подія в межах нашої області, але вона дуже важлива для жителів Дубов’язівської об’єднаної громади, – зазначив він. – Ми обіцяли це керівництву вашої ОТГ, тож за сприяння народних депутатів від Сумщини, разом із обласною радою виконали свою обіцянку. Сьогодні ремонтуються дороги практично в усіх районах області, особливо в сільській місцевості. І все це завдяки ініціативам Президента України і Уряду щодо розбудови дорожньої інфраструктури в Україні».

За словами начальника Служби автомобільних доріг в Сумській області Івана Романюка, здійснено поточний ремонт 5,5 кілометра дороги Сім’янівка-Дубов’язівка-Сулими. З державного бюджету за сприяння народного депутата Миколи Лаврика було виділено 12 мільйонів гривень, 2 мільйони гривень передбачили в обласному бюджеті. Трішки додала й Дубов’язівська ОТГ.

Голова Дубов’язівської ОТГ Тамара Марусиченко повідомила, що дуже довго ця дорога була в незадовільному стані. Жителі громади чекали на її ремонт з нетерпінням, адже тривалий час автобус «Конотоп-Дубов’язівка», який раніше курсував цією дорогою, змушений був об’їжджати іншою трасою.

«Наразі ми відновили рух автобуса і дуже вдячні депутату Верховної Ради, голові облдержадміністрації Миколі Клочку, районному керівництву за те, що всі разом ми доклали зусиль, виділили кошти і буквально за півмісяця зробили дорогу, – зауважила вона. – Життя людей стало справді комфортнішим, тому що тепер зручніше добиратися до роботи, навчальних закладів, районного центру».

Про все це розповів офіційний сайт Сумської обласної державної адміністрації.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.