Анатолій Річкаль: «На Сумщині є боєздатна частина, яка уміло організовує військову підготовку і навчальний процес»

Перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль завітав до військової частини 3051 Національної гвардії України.

Він привітав гвардійців з Днем прапора та Днем Незалежності України, побажав всім здоров’я, наснаги, вірного служіння Україні, а також підкреслив особливу значимість для держави військ національної гвардії.

«Мені дуже приємно, що сьогодні на території Сумщини є боєздатна частина, яка уміло організовує військову підготовку і навчальний процес, показує приклад як потрібно нести службу у нелегкий для України час. Нині в державі є сили, які намагаються розхитати країну і зовні, і з середини, але завжди на передовій знаходиться національна гвардія, яка виконує свої завдання професійно і на високому рівні», – наголосив Анатолій Річкаль. Також, перший заступник виконав приємну місію – нагородив тих, хто на високому рівні виконує свій військовий обов’язок.

Грамотами та подякою голови обласної ради за зразкове виконання військової Присяги, бездоганну службу, високі досягнення у військовій справі та з нагоди Дня Незалежності України нагороджено майора Сергія Семенченка, прапорщика Олександра Кадєшнікова та старшого прапорщика Максима Галімова.

Цінний подарунок від обласної ради отримав майор Вячеслав Панчішний.

До військових зі словами привітань та подяки за службу звернувся і командир частини, підполковник Сергій Козинець.

Він вручив відомчі нагороди, побажав нацгвардійцям міцного здоров’я, сімейного затишку, успіхів у справах та починаннях, щоб на нашій землі знову запанував спокій і злагода.

На закінні заходу особовий склад частини пройшов урочистим маршем.

А Анатолій Річкаль ознайомився із ходом ремонтних робіт та будівництвом, що тривають на території військової частини, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.