Анатолій Річкаль нагороджений Почесною відзнакою «За заслуги перед Сумщиною» ІІІ ступеня

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в розділі ПОЛІТИКА, 6 липня 2018 року під головуванням Володимира Токаря, голови Сумської обласної ради, відбулася двадцята сесія Сумської обласної ради сьомого скликання.

Зокрема, на ній Володимир Токар привітав збірну команду Сумської області, яка зайняла ІІ загальнокомандне місце у фінальному етапі VII Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад (інтернет-портал БУТТЯ І ЖИТТЯ (БіЖ) детально розповідав про Спартакіаду на своїх сторінках).

За вагомий особистий доробок у створення збірної об’єднаної команди депутатів-спортсменів Сумщини, активну участь в організації і проведенні VІІ Всеукраїнської спартакіади та зайняте ІІ загальнокомандне місце Почесною відзнакою Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною» ІІІ ступеня нагороджений перший заступник голови Сумської обласної ради Річкаль Анатолій Якович.

Відзначимо, що Анатолій Річкаль є депутатом Сумської обласної ради по виборчому округу №4, до складу якого входять місто Буринь та частина Буринського району.

Також за активну участь в організації і проведенні VII Всеукраїнської спартакіади цінним подарунком Сумської обласної ради нагороджені депутат Сумської обласної ради трьох скликань, директор з персоналу ПАТ «Сумиобленерго» Деркач Микола Андрійович, депутат Сумської обласної ради сьомого скликання Коняєва Марія Миколаївна та представник команди з волейболу Сумської області Босенко Володимир Миколайович.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.