«Сумський медичний коледж» отримав від Тетяни Головко тренажер «Resusсi Anne»

Керівництво Сумської обласної ради завжди тримає на контролі стан комунальних підприємств, що надають освітні, оздоровчі та інші послуги жителям регіону, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

До КЗ СОР «Сумський медичний коледж» завітала заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко.

Вона поспілкувалася з майбутніми медичними працівниками та подарувала манекен-тренажер «Resusсi Anne», що дає унікальну можливість проведення якісного навчання серцево-легеневої реанімації та надання першої медичної допомоги.

«Логічно було б сказати, що внесок у майбутнє держави – це сумлінне навчання, – зауважила Тетяна Головко. – Тож я бажаю всім студентам добре навчатися, не зупинятися на досягнутому, завжди прагнути більшого і розвиватися. Впевнена, що серед вас є майбутні «світила» медицини не лише Сумської області, а й усієї країни. А завдяки цьому тренажеру ви станете ще кращими фахівцями, майстрами своєї справи, працюватимете на благо жителів регіону».

Тетяна Головко також поцікавилася роботою модернізованих кабінетів медучилища, – оновленої бібліотеки, комп’ютерного класу, спортивного залу та майданчика, які, до речі, перебувають на стадії завершення будівництва.

Відзначимо, що Тетяна Головко є виконуючою обов'язки голови Сумської обласної партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.