Анатолій Річкаль: «Ми продемонстрували всій Україні, що Сумщина по-справжньому спортивна область»

Як уже повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА, з 5 і по 9 червня 2018 року в місті Чорноморськ, що в Одеській області, відбувся ІІІ фінальний етап VІІ Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад.

До складу збірної Сумщини ввійшли переможці фінальних змагань обласної спартакіади, про яку інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) теж розповідав у розділі СУМЩИНА.

Команду очолював перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль.

Коли депутати-спортсмнги поверталися додому, відбулася з Анатолієм Річкалем така коротка телефонна розмова.

– У загальному заліку наша команда зайняла друге місце, – зауважив Анатолій Якович. – Додому веземо три кубки. Всі учасники нашої збірної команди мають медалі. Вдячний усім депутатам-спортсменам – вони гідно захистили честь Сумщини…

Сьогодні, 11 червня 2018 року, голова Сумської обласної ради Володимира Токар привітав збірну Сумщини, яка здобула ІІ загальнокомандне місце у VII Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів і гідно захистила честь усього регіону. Наша команда поступилася лише спортсменам з Івано-Франківщини, які, до речі, вже неодноразово піднімалися на першу сходинку п’єдесталу, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради. Відзначимо, що «бронзу» вибороли депутати із Житомирщини.

Про здобутки депутатів-спортсменів Сумщини, які змінили сесійні зали на спортивні майданчики, а краватки на спортивну форму розповів перший заступник голови Сумської обласної ради, керівник команди Анатолій Річкаль.

Він наголосив на тому, що сьогодні депутатський корпус об’єднаний як ніколи. Тому на високому рівні були проведені відбіркові обласні змагання, а на Всеукраїнську спартакіаду поїхали тільки ті, хто виборов га гих перші місця – по праву захищав честь рідний край на престижних змаганнях.

«Депутати всіх рівнів, яких з області було 23, стали єдиною командою, спрямовую на перемогу, – зауважив Анатолій Річкаль. – Кожен волів представити на гідному рівні своє село, район, область. Це і дало такий високий результат».

Також він підкреслив, що команда Сумщини єдина склала справжню конкуренцію багаторічним переможцям змагань – іванофранківцям.

Скажіио, футболісти програти їм у фіналі по пенальті. Хоча й тут був спірний момент, коли суддя не зарахував «чистий» гол від наших гравців.

«Цьогоріч учасники були на голову сильніші, ніж у минулі роки, тому й почесна срібна перемога є вагомішою», - наголосив Анатолій Річкаль.

Результати збірної команди Сумської області довели, що депутати вміють злагоджено працювати не лише у сесійній залі, а й на спортивному майданчику.

Друге місце зайняли футзалісти, третє посіли волейболісти.

Депутат з Білопільщини Ірина Сегида стала третьою з настільног тенісу серед жінок.

Ярослав Романчук з Бурині зупинився на шостому місці.

А команда тенісистів мала високе четверте місце, до слова, як і команда шахістів.

Дещо нижче місце посіла команда шашкістів.

Таким чином, збірна команда Сумшини виборола високе друге місце. Має у доробку три Кубки, а всі учасники – срібні медалі.

Анатолій Річкаль подякував за допомогу і підтримку Володимиру Токарю, депутатам обласної ради, які брали участь у змаганнях – Миколі Деркачу та Марії Коняєвій, головам Краснопільської райради Віталію Савоненку, головам Ямпільської та Шосткинської РДА – Ірині Панченко та Віктору Ждамірову.

А також тим, хто доклав багато зусиль для підготовки змагань – депутату обласної ради Олександру Стрельченку, обласній організації ФСТ «Спартак», управлінню молоді та спорту, структурним підрозділам Сумської обласної державної адміністрації.

«Для кожного учасника нашої команди – це своєрідний підйом. Ми знаємо, як за нас вболівали рідні, знайомі, колеги, та й взагалі, весь Сумський регіон. Тому я вдячний усім за підтримку, а гравцям – за майстерність, бойовий спортивний дух, консолідованість і повну віддачу. Ми показали всій Україні, що Сумщина по-справжньому спортивна область», – сказав Анатолій Річкаль.

Окремо він відзначив відмінну організацію змагань.

«Господарі чудово підготувалися до проведення спартакіади. Багато зусиль доклали члени оргкомітету. Неупереджено, чітко і кваліфіковано відпрацювала і мандатна комісія, яку, до речі, очолювала депутат нашої обласної ради Марія Коняєва. Усе це дозволило створити атмосферу чесного і товариського суперництва, об’єднало депутатів з усіх регіонів України, незалежно від їх партійної приналежності».

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар подякував усім членам команди.

«Друге місце у змаганнях такого рівня – це вагомий здобуток. І втрачати ці позиції ми не можемо. Тому наступного року маємо ще докласти зусиль, аби вийти у переможці», – підсумував Володимир Миколайович.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.