Команді ФК «Гранум» (Сніжки) вручені нагороди за зайняте друге місце в Зимовому чемпіонаті Сумщини з футболу

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) постійно розповідав про хід Зимової першості Сумщини з футболу.

Також повідомляв, що відповідно до листа ФЦ «Барса» про відсутність можливості участі команди «Барса U-17» в календарному матчі Зимового чемпіонату Сумської області, у зв’язку з участю в чемпіонаті ДЮФЛ України, Комітет з організації та проведенню змагань вирішив зарахувати поразку команді «Барса U-17» з рахунком 0:3.

Отже, без останнього проведеного матчу, чемпіоном зимового чемпіонату Сумщини з футболу стала команда «Барса U-19» (Суми).

Вона набрала 19 очок.

Срібні нагороди мають футболісти ФК «Гранум» (Сніжки), які відстали від сумчан всього тільки на очко.

Бронзові нагороди у команди «Колос» (Северинівка).

У її доробку 12 очок.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ детально розповідав, що у третьому турі Вищої ліги чемпіонату Сумщини з футболу, який відбувся 9 червня 2018 року на стадіоні сумського ФЦ «Барса», ФК «Гранум» зіграв проти ФК «Шостка».

Протягом всього матчу сніжківці мали вагому перевагу над суперником. І до 60 хвилини вели з рахунком 3:0.

Голами відзначилися Торба Володимир (8 хвилина) Григорьєв Олександр (реалізував пенальті на 47 хвилині), Бушля Антон (59 хвилина).

Проте, збавивши оберти в атаці, сніжківців отримали в свої ворота майже поспіль два голи.

На 71 та 74 хвилині відзначився нарадник шосткинців Максим Зенченко.

Отже, рахунок першої перемоги «гранумців» у чемпіонаті 3:2.

На ФЦ «Барса» суботнього дня відбулася ще одна приємна подія для команди ФК «Гранум».

Футболістам, тренерам – Олександру Даценку та Валерію Попову – і головному спонсору та організатору футбольного клубу, керівнику сільгосппідприємства «Гранум» Григорію Бойку вручені нагороди за друге місце у Зимовому чемпіонату Сумщини з футболу.

Їх вручив голова Федерації Сумської області Андрій Прохорович.

«Нагородження за Зимовий чемпіонат області пройшло на позитивній ноті. «Гранум» знову з медалями... Хочу від імені керівництва команди і тренерського штабу подякувати, в першу чергу, уболівальникам, які незважаючи на відстань, дощі і морози, були з нами від першої і до останніх секунд матчів. Дякую усім, хто вболіває і переживає за наш колектив на віддалі – без Вас не було б і наших успіхів. Спасибі всім Вам, що Ви у нас є!», – зауважив інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у ексклюзивному інтерв’ю Олександр Даценко.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) вітає ФК «Гранум» (Сніжки) з ще одним вагомим спортивним досягненням. І бажає виграти чемпіонське звання у Вищій лізі чемпіонату Сумщини з футболу!

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.