Каріна Карпічко з Тернів отримала відзнаку як талановита і обдарована учениця

У День селища Терни, 26 травня, виконала приємну місію – вручила першу ВІДЗНАКУ талановитій розумниці, учениці 10 класу Тернівської ЗОШ Каріні Карпічко.

Це відбулося під час урочистостей з нагоди відкриття Музею селища у місцевій школі, на яких були присутні і вчителі, і учні.

Нагадаю, що напередодні навчального року члени Недригайлівського земляцтва, які стали відомими науковцями і викладачами у сумських вишах, директорами навчальних закладів – ініціювали заснування ВІДЗНАКИ талановитим та обдарованим учням Недригайлівського району.

Положення про ВІДЗНАКУ отримали всі школи, де навчаються десятикласники.

Спасибі дирекціям шкіл, які вчасно направили на розгляд президії земляцтва кандидатури претендентів.

Розглянувши подання, згідно положення, ми й визначили перших, хто за результатами 2017-2018 навчального року отримує ВІДЗНАКУ за успіхи у навчанні та науково-пошуковій роботі.

Каріна Карпічко – обдарована учениця, яка отримує гарні оцінки й перемоги.

ІЗ ПОДАННЯ ШКОЛИ: «Добре розмовляє англійською мовою, вільно володіє комп’ютером, пише вірші, емоційно їх декламує.

Про активну життєву позицію учениці свідчать нагороди, які вона отримала за останні 4 роки навчання в основній школі.

Похвальний Лист «За високі досягнення у навчанні» - (2014р, 2015р, 2016р, 2017р.);

В арсеналі її здобутків і перемог – зайняті призові місця в ІІ турі Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін у 2017-2018 навчальному році: українська мова, фізика, історія, україномовний ім.П.Яцика (І місце), англійська мова (ІІ місце).

Учениця є слухачем Сумського територіального відділення МАН України (відділення «Мовознавство»).

Нагороджена Грамотою відділу освіти, молоді та спорту Недригайлівської районної державної адміністрації за зайняте І місце у І відкритому етапі Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН.

Активна учасниця художньої самодіяльності школи, виступає у складі хорового колективу «Дзвіночок», який є щорічним переможцем районного та обласного конкурсів хорових колективів «Співаймо разом».

Учасниця і лауреат Міжнародних інтерактивних конкурсів «Колосок», «Соняшник», «Левеня».

Успішно навчається в Тернівській школі мистецтв по класу фортепіано. Неодноразово брала участь у музичних конкурсах на районному та обласному рівнях.

Володіє організаторськими здібностями. Лідер учнівського самоврядування класу і школи. Є зразком для товаришів.

Ввічлива, добропорядна, скромна. Уміє володіти собою, переборювати труднощі, наполеглива у досягненні своєї мети».

Ось ця розумна й талановита дівчинка Каріна КАРПІЧКО отримала нашу земляцьку ВІДЗНАКУ, а також матеріальне заохочення та солодкий подарунок.

Виростай, прекрасна юнко, на радість родині і школі, усьому селищу!

Ірина Панасенко.

PS: Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках неодноразово розповідав про Каріну Карпічко та друкував її прекрасні вірші…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.