Анатолій Річкаль: «Це свято не тільки тих, хто народився у Михайлівці, але й усіх, хто поселився тут та прикипів душею до свого села»

Щороку на православну Трійцю, Михайлівка святкує свій день народження – відзначає традиційний День села. Скориставшись чудовою нагодою саме в цей день на батьківщину з’їжджаються люди, які тут народилися, виросли, збираються на зустрічі випускники школи минулих років.

І цього дня село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Офіційну частину святкувань відкрив вітальним словом сільський голова Володимир Моргун.

Вітаючи односельчан зі святом, він подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування.

Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя, і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Почесним гостем на святі був і перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

Відзначимо, що Анатолій Річкаль є депутатом Сумської обласної ради по виборчому округу №4, до якого входять місто Буринь та частина Буринського району, в тому числі – й село Михайлівка.

Звертаючись до присутніх, він зауважив, що День села – це насамперед родинне свято.

«Це свято не тільки тих, хто народився у Михайлівці, але й усіх, хто поселився тут та прикипів душею до свого села. Дякую всім, хто дбає про розвиток свого населеного пункту, а також організаторам свята. Завдяки спільній та відданій праці жителі села творять нашу історію для прийдешніх поколінь», – підкреслив Анатолій Річкаль.

По закінченню вітальних слів Анатолій Річкаль нагородив грамотами Сумської обласної ради голову Михайлівської сільської ради Володимира Моргуна та завідуючу Михайлівським ДНЗ «Казка» Аллу Зікрату.

Веселий та святковий настрій усім присутнім забезпечили популярні музичні виконавці, у тому числі й артисти Сумської обласної філармонії.

Жителів та гостей свята пригощали смачною домашньою випічкою, кулішем.

Розвагою для наймолодших гостей заходу стали ігри на надувній гірці, стрибки на батутах, і, звичайно ж, смачне, прохолодне морозиво, яким дітей пригощали безкоштовно.

Свято закінчувалось, але людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав сонячної травневої днини на святкування.

– Михайлівці вміють і добре працювати, і добре відпочивати, – сказав у екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) сільський голова с. Михайлівки Володимир Моргун.

І це, дійсно, так. Адже в селі, особливо у теплу пору року, роботи вистачає.

Та інколи, безсумнівно, потрібно й відпочивати…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.