Депутати Сумщини з’ясовують стосунки на спортивних майданчиках

Як і аносував інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, сьогодні, 17 травня 2018 року, у легкоатлетичному манежі СумДУ розпочалися фінальні змагання в рамках Всеукраїнської спартакіади між депутатами усіх рівнів Сумської області.

Вони триватимуть два дні. Народні обранці змагатимуться за першість з футзалу, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

19 збірних команд Сумщини, а це близько 300 учасників, уже в перший день спартакіади показували свої вміння та майстерність не у сесійних залах та роботі в округах, а на спортивних майданчиках. І, варто зазначити, це їм також непогано вдавалося, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

На початку відбулося традиційне проходження командами і шикування. Юні спортсменки-акробати подарували прекрасну хореографічну композицію, а Валерій Козупиця виконав авторську пісню.

Також додавав настрою духовий оркестр ГУНП України в Сумській області.

Депутатів-спортсменів привітали перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль, заступник голови обласної ради Тетяна Головко, ректор СумДУ Анатолій Васильєв, начальник управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Лантушенко, олімпійська чемпіонка, голова обласної організації НОК Олена Петрова, голова обласної профпілкової організації працівників державних установ Ігор Теліженко, керівництво ФСТ «Спартак».

Почесним гостем змагань став дворазовий Олімпійський чемпіон з веслування на байдарках та каное Олександр Шапаренко.

Усі вітали спортсменів з депутатськими мандатами, бажали вдалих виступів, бадьорості духу, вдалих стартів та не отримати травм.

Спортсменів підтримували керівники районів, уболівальники.

Варто зазначити, що участь у нинішньому фіналі собі забезпечили команди, які продемонстрували бійцівські якості і стали переможцями у зональних змаганнях, а тому сподіватися на легку перемогу будь-кому було не варто.

Уже сьогодні були визначені перші переможці серед жінок у настільному тенісі та шахах. Кращою тенісисткою стала представниця Роменського району Ірина Сегеда, а у шахах – депутат з Ямпільщини Ірина Панченко.

Після урочистостей змагання продовжилися.

Тривають ігри з футзалу, чоловіки боротимуться за першість у шахах та з настільного тенісу.

Про переможців та призерів БіЖ повідомить дещо пізніше.

Слідкуйте за наштир публікаціями.

Завтра, 18 травня 2018 року, відбудуться турніри з шашок серед чоловіків та жінок, а також – і з волейболу.

По закінчення їх будуть вручені нагороди призерам та переможцям спартакіади.

З фіналістів її сформується команда, яка на початку червня нинішнього року вирушить захищати честь Сумщини на Всеукраїнській спартакіаді депутатів місцевих рад усіх рівнів у місті Чорноморськ Одеської області.

На світлині: впевнено захищає ворота Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.