Відзначено кращих спортсменів Сумщини у 2017 році…

Традиційний рейтинг «Краща спортивна особистість Сумщини» проводиться в області вже у дванадцяте. Цього разу урочистості відбулися в актовій залі СумДУ.

Володимир Токар, голова Сумської обласної ради, привітав кращих спортсменок з олімпійських видів спорту.

Кращою стала Інна Кашина – Майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної ходьби, вихованка СДЮСШОР Володимира Голубничого.

Серед присутніх у залі – керівники області, депутати обласної ради, спортсмени та тренери.

На адресу останніх звучали щирі слова вітань та подяки, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

«Беззаперечно, спорт – це командна робота. І завдяки нашим спільним зусиллям ми маємо такі результати. Останнім часом на Сумщині відкрили Центр олімпійської підготовки з легкої атлетики, спортивний інтернат «Барса», розпочали реконструкцію стадіону «Авангард». Лише спільно ми зможемо дійти рішень, які постійно виводитимуть Сумщину на новий спортивний рівень. І ваші результати роблять наш край відомим у всьому світі. Дякуємо вам!», – привітав спортсменів Сумської області т.в.о.голови Сумської обласної державної адміністрації Микола Подопригора.

Він нагородив кращого спортсмена з олімпійських видів спорту. За результатами спортивного сезону 2017 року ним став дзюдоїст Артем Хомула.

В інших номінаціях нагороди вручено:

Кращий молодий спортсмен з олімпійських видів спорту – легкоатлет Олексій Кирилін (метання диску).

Краща молода спортсменка з олімпійських видів спорту – лучниця Євгенія Чибісова.

Кращий тренер з олімпійських видів спорту – головний тренер жіночої збірної України з біатлону, Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, тренер-викладач обласної школи вищої спортивної майстерності та тренер збірної команди України з біатлону Григорій Шамрай.

Кращий тренер молодих спортсменів з олімпійських видів спорту – Заслужений тренер України, Заслужений працівник освіти України, тренер-викладач обласної ДЮСШ Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Володимир Бєліков.

Краща команда з ігрових видів спорту – МСК «Сумчанка» (хокей на траві).

Кращий спортсмен з неолімпйських видів спорту – Заслужений майстер спорту України - дворазовий чемпіон світу в розділі Грепплінг-ді та панкратіон фул Дмитро Баранов.

Краща спортсменка з неолімпійських видів спорту – Майстер спорту України міжнародного класу з панкратіону Світлана Скрипнік.

Кращий молодий спортсмен з неолімпійських видів спорту – Майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Артур Зальотов.

Кращий тренер з неолімпійських видів спорту – тренер-викладач вищої категорії з сумо Сумської міської ДЮСШ «Колос» Сергій Хекало.

Кращий тренер молодих спортсменів з неолімпійських видів спорту - Заслужений тренер України, тренер збірної команди України з панкратіону Сергій Чередниченко.

«Сильні духом» – чемпіонка Дефлімпійських ігор з пляжного волейболу Анна Затилкіна.

Кращий спортивний журналіст – Михайло Осташевський.

Кращий вчитель, викладач – Валерій Попов.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.