Перша леді України Марина Порошенко відвідає Сумщину 27 березня 2018 року

З Миколою Клочком, головою Сумської обласної державної адміністрації, буде підписано меморандум про долучення Сумщини до національного проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

Також запланована зустріч Марини Порошенко із головами районних рад, головами ОТГ і міськими головами.

На нараді бговорюватиметься можливе створення мережі Інклюзивно-ресурсних центрів у Сумській області.

Відзначимо, що створення та діяльність таких Центрів сприятиме забезпеченню дітям з особливими освітніми потребами необхідної психолого-педагогічної підтримки.

А ще перша леді України Марина Порошенко зустрінеться з учнями інклюзивних класів Сумського НВК №16, відвідає Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг, в якому навчаються 8 учнів з особливими освітніми потребами.

А насамкінець візиту Марина Порошенко подивиться виставу «Чужий».

До слова, у ній беруть участь діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.