Юні футболісти з Бурині на Всеукраїнському турнірі з міні-футболу виграли срібні медалі

У спортивній залі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка проведенно Всеукраїнський відкритий турнір з міні-футболу серед юнаків 2008 року нродження та молодші.

Він присвячується пам’яті спортивного інструктора по спорту заводу «Електропанель» Миколи Кириєнка.

Участь у змаганнях взяли команди з Конотопа, Шостки, Путивля, Кролевця, Глухова, Сум, Бурині, Семенівки Чернігівської області, Борисполя Київської області.

Буринь представляли юні вихованці ДЮСШ на чолі з вихователем-тренером Романом Кондрухом.

Відзначимо, що буринці виступили досить успішно. Вони стали «срібними» призерами престижного турніру.

А перемогу здобули юні конотопці, третє місце посіли господарі – глухівчани.

До слова, якщо кілька років тому на масштабних змаганнях буринці вважалися майже «статистами», то нині вони є фаворитами.

І це, незважаючи на те, що нормальних умов «дюсошовці» для тренувань поки що не мають.

Хоча… – Безсумнівно, діти повинні займатися спортом, – зауважив інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ у ексклюзивному інтерв’ю Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради. – І Буринь матиме футбольний майданчик зі штучним покриттям. Головне тепер – міській владі поставитися до цього питання дуже серйозно. І зробити все можливе, щоб діти не сиділи постійно за комп’ютерами, а із задоволенням займалися спортом на свіжому повітрі… І цей, всеукраїнський турнір з міні-футболу підтвердив, що в Бурині виростають прекрасні футболісти.І їм потрібно створити всі належні умови як для тренувань, так і для проведення подібних турнірів у Бурині...

Відзначимо, Анатолій Річкаль є депутатом Сумської обласної ради по виборчому округу № 4, до якого входять місто Буринь та частина Буринського району.

БіЖ про справи з будівництвом міні-футбольного майданчику зі штучним покриттям у Павловському парку міста Буринь детально розповідав у розділі СУМЩИНА…

На світлині: юні буринські мініфутболісти з нагородами.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.