Анатолій Річкаль: «Буринь матиме футбольний майданчик зі штучним покриттям…»

Проект на міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям є. Правда, він повинен бути доопрацьований.

До переліку недозавершених інвестиційних проектів, по яких є залишки коштів, та фінансування яких триватиме у 2018 році, занесений і спортивний майданчик у міському парку (м. Буринь) із встановленням штучного покриття.

Підкреслимо, що це питання було вирішено а середині минулого місяця на засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, зумів переконати членів даної комісії, що міні-стадіон зі штучним покриттям необхідний для Бурині. Адже тут є здібні юні футболісти, талановита молодь. А команди на різноманітних турнірах обласного та всеукраїнського рівня займають високі місця.

Отже, для будівництва спортивного майданчику виділено, вірніше – залишено Бурині 1893,477 тис. грн.

Позитивно питання було вирішено і на 18 сесії Сумської обласної ради, яка відбулася 2 березня 2018 року.

І ще про таке. Для співфінансування спортивного майданчику у міському парку із встановленням штучного покриття з міського бюджету виділено 336,5 тисяч гривень.

– Безсумнівно, діти повинні займатися спортом, – зауважив інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ у ексклюзивному інтерв’ю Анатолій Річкаль. – І Буринь матиме футбольний майданчик зі штучним покриттям. Головне тепер – міській владі поставитися до цього питання дуже серйозно. І зробити все можливе, щоб діти не сиділи постійно за комп’ютерами, а із задоволенням займалися спортом на свіжому повітрі…

Відзначимо, Анатолій Річкаль є депутатом Сумської обласної ради по виборчому округу № 4, до якого входять місто Буринь та частина Буринського району.

На світлині: на майданчику в Павловсьому парку незабаром повинен вирости сучасний спортивний комплекс.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.