Майже 5 годин тривав прийом громадян з особистих питань

Його, відповідно до графіку та попереднім записом, провів перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль.

Після святкових днів до Анатолія Яковича звернулося чимало жителів Сумщини, які озвучували проблеми, які їх турбують.

А проблем нині, звичайно ж, багато.

Серед них, в першу чергу, – питання забезпечення ліками та харчуванням лікувально-профілактичних закладів області, цін на ліки, покращення життя пенсіонерів, виховання дітей, батьки яких виїхали за кордон на заробітки, вирішення проблеми припинення конфлікту на сході держави, комунальних платежів для населення.

А ще – відновлення руху приміських потягів, відміни ряду реформ, захист авторських прав людини, роботи правоохоронних органів щодо звернень громадян тощо.

До Анатолія Річкаля звернулися колишні працівники комунального підприємства «Аеропорт Суми» щодо ведення господарської діяльності нинішнім керівництвом.

Анатолій Якович, спілкуючись із відвідувачами, які звернулися до нього, запевнив, що обласна рада зробить все залежне, щоб кожне звернення було ретельно вивчено і по ньому були прийняті відповідні рішення, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

«На прийом приходять люди, які не можуть самі вже справлятися з особистими проблемами, – зауважив у ексклюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БіЖ Анатолій Річкаль. – Прагну допомогти їх вирішувати. На останньому прийомі виникло питання – як виховувати дитину, батьки якої поїхали на заробітки в інші країни. Це серйозна проблема. І щоб її вирішити, необхідно створювати робочі місця тут, в нашій державі. Адже ніяк не можна втрачати нинішнє покоління. Воно, без перебільшення, – майбутнє України. Та й інші питання, з якими звернулися відвідувачі до мене на прийомі, теж доволі болісні й актуальні.І треба їх, безсумнівно, вирішувати…».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.