Сумський батальйон Нацгвардії тепер має оновлену сучасну їдальню

«Бойова готовність наших військовослужбовців, насамперед, пов’язана з якісним харчуванням та нормальними побутовими умовами. Тому обласний депутатський корпус приділяє належну увагу створенню таких умов», – зауважив перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль під час урочистого відкриття оновленої їдальні військової частини 3051 Сумського батальйону Національної гвардії України, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

До слова, тільки на останньому пленарному засіданні 18 сесії Сумської обласної ради, яка відбулася 2 березня 2018 року,депутати виділили 500 тис. грн. на покращення матеріально-технічної бази та побутових умов цієї військової частини та 260 тис. грн. на поліпшення умов військової частини 2276, що розміщена в Охтирці.

«В умовах військового конфлікту, держава, як ніколи потребує вашої допомоги, – звернувся до військовослужбовців Анатолій Річкаль. – Підрозділи Нацгвардії чесно виконують свої обов’язки, зачасту в доволі напружених умовах». Він, зокрема, згадав 2015 рік, коли в зіткненнях 31 серпня під Верховною Радою України загинули чотири військовослужбовці Національної гвардії, та ще раз наголосив на тому, що держава завжди буде піклуватися про тих людей, які чесно несуть місію – захищати та оберігати громадський спокій.

Після перерізання символічної стрічки представники влади оглянули зал прийому їжі на 70 місць (на світлині) та виробничі приміщення їдальні.

Капітальний ремонт оновленого приміщення вдалося здійснити завдяки співфінансуванню бюджетів області, Сумського району та міста Суми.

Загалом витрачено близько 400 тис. грн.

За рахунок цих коштів було проведено ремонтні роботи всередині їдальні, встановлено нову систему опалення, закуплено нове технологічне обладнання та необхідні меблі.

Зокрема, зі словами подяки за службу до військових звернувся голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, який подякував за сприяння і допомогу в поліпшенні побутових умов військовослужбовців депутатам Сумської обласної ради, головам Сумської районної ради і Сумської районної державної адміністрації.

Він підкреслив, що консолідуючи зусилля гілок влади та депутатів усіх рівнів, можна досягати певного результату навіть у теперішній складний економічний період для держави.

За вагомий доробок у поліпшення побутових умов військових та за результатами роботи 2017 року Анатолій Річкаль та Микола Клочко відзначили ряд військовослужбовців Сумського батальйону Нацгвардії подяками та грамотами.

У ході робочого візиту до військового підрозділу керівники області та району оглянули зразки зброї та військової техніки, які є у військовій частині 3051 Сумського батальйону Національної гвардії України.

Анатолій Річкаль иакоє висловив надію на подальшу тісну співпрацю усіх гілок влади, депутатів та громадськості з метою покращення соціально-побутових умов військовослужбовців Сумщини.

За його словами, від цього напряму залежить спокій та безпека жителів усього регіону.

І роботи з покращенням матеріально-технічної бази військових частин, які розташовані на Сумщині, триватимуть і надалі...


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.