Відбулася вісімнадцята сесія Сумської обласної ради

Як і повідомляв БіЖ у розділі _«ПОЛІТИКА» _вісімнадцята сесія Сумської обласної ради сьомого скликання відбулася сьогодні, 2 березня 2018 року, – за кілька днів до Міжнародного жіночого дня. Саме тому голова Сумської обласної ради Володимир Токар насамперед звернувся до жінок – колег-депутатів, працівників виконавчого апарату обласної та присутніх у залі, а в їх особі до усіх представниць кращої половини області зі щирими словами вітання.

– Хочу, щоб ваше життя було сонячним і радісним! Щоб ви були коханими і щасливими! І хоча за вікном – справжня зима, зичу вам процвітання, тепла і надії. А ще хочу миру і злагоди у країні, у наших родинах і душах! Зі святом!

А далі жінок-депутатів запросили до президії і вручили букети прекрасних весняних квітів та запропонували сфотографуватися разом з головою обласної ради. Мабуть, саме ці світлі передсвяткові хвилини позитивно вплинули на депутатів обласної ради і вони злагоджено і продуктивно опрацювали 60 питань порядку денного, підтримали близько 25 депутатських запитів.

На розгляд сесії виносилися зміни до обласного бюджету Сумської області на 2017 рік, звіт про виконання обласного бюджету Сумської області за 2017 рік, заходи щодо ефективного використання коштів обласного бюджету у 2018 році та окремі питання використання коштів обласного бюджету для виконання повноважень депутатів Сумської обласної ради у 2018 році, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

Крім того, депутати затвердили Обласну програму розвитку паліативної допомоги на 2018-2020 роки, Обласну програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2018 рік, зміни до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Сумській області на 2017–2020 роки, Програми «Удосконалення системи роботи із зверненнями громадян» на 2016-2018 роки, Комплексної обласної програми «Правопорядок на 2016–2020 роки», Регіональної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2018 роки, Програми «Удосконалення системи роботи із зверненнями громадян» на 2016-2018 роки, Програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2018 рік. Народні обранці заслухають хід виконання Обласної комплексної програми «Освіта Сумщини у 2016-2018 роках» за підсумками 2017 року.

Прийнято відповідні рішення щодо звітів про результати моніторингу та з оцінки результативності виконання Стратегії регіонального розвитку Сумської області на період до 2020 року та Плану її реалізації на 2015-2017 роки за 2017 рік, а також з майнових, кадрових, земельних, екологічних та інших питань.

Перед присутніми з інформацією про стан правопорядку на території Сумської області та основні результати діяльності поліції протягом 2017 року виступив начальник головного управління Національної поліції в Сумській області Микола Лушпієнко.

Пленарне засідання сесії пройшло злагоджено, швидко, конструктивно…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.