У Конотопі й досі не прийнято бюджет на 2018 рік, а звіт міського голови за 2017 рік не відбувся

Сьогодні, 1 березня 2018 року, відбулася 25 сесія Конотопської міської ради. На засіданні були присутні 30 депутатів із 36 обраних.

Сесія розпочала роботу о 10 годині і тривала понад три години. Серед прийнятих рішень – земельні питання.

Після тривалих обговорень та суперечок був також прийнятий проект рішення «Про розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозит у 2018 році». Кульмінацією сесії стало те, що депутати не підтримали рішення надати дозвіл КП «Водоканал» на участь у грантовій програмі.

Міський голова Арткм Семеніхін звинуватив депутатів у тому, що вони не хочуть голосувати за розвиток міста. «Бюджет не прийнятий, доплату лікарям ні з чого робити, ні з чого робити доплату вчителям. <…> Депутатам це не потрібно, допомога АТОвцям – не потрібно, матеріальні допомоги – не потрібно, нічого не потрібно. Слава богу, що хоч за землю проголосували. <…> Депутати просто повиймали картки і сидять», -- заявив міський голова та закрив сесію.

Провести 25 сесію міськради не вдалося 29 грудня 2017 року, 11 січня 2018 року та 8 лютого 2018 року, а 22 грудня 2017 року відбулось останнє пленарне засідання 24 сесії міської ради, повідомляє інтернет-портал topkonotop.com

До слова, анонсований на сьогодні, 1 березня 2018 року (о 16 годині) звіт міського голови Артема Семеніхіна за 2017 рік перед громадою не відбувся через несприятливі складні погодні умови.

Нова дата звіту Конотопського міського голови перед громадою поки що невідома.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.