Анатолій Річкаль: «Ми маємо обов’язок перед усіма героями продовжувати боротьбу за незалежну і вільну Україну»

«Ми маємо бути достойними пам'яті учасників Революції Гідності, котрі віддали свої життя за світле майбутнє України!», – наголосив перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль під час заходів із вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, що відбулися сьогодні, 20 лютого, в Сумах.

У місті ранок розпочався покладанням квітів до могили загиблого учасника Євромайдану, сумчанина Олексія Братушки.

Для того, щоб вшанувати пам’ять Героя України, на Центральному кладовищі зібрались представники влади області та міста, військовослужбовці, громадські активісти та рідні загиблого, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

«Ми маємо обов’язок перед усіма героями продовжувати боротьбу за незалежну і вільну Україну, за яку вони загинули і яку хотіли бачити», – підкреслив Анатолій Річкаль.

Він разом з усіма присутніми на заході схилив голову у жалобі, та поклав квіти до пам’ятників на могилах Героїв України Олексія Братушки та Олександра Аніщенка.

Потім біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні відбувся мітинг-реквієм. Церемонія вшанування загиблих пройшла у супроводі мелодії «Пливе кача по Тисині», під яку проводжали в останню путь Героїв Майдану чотири роки тому.

Було згадано поіменно усіх загиблих на Майдані під час Революції Гідності та вшановано пам'ять про них хвилиною тиші.

Священослужителі Сумської єпархії УПЦ КП відправили панахиду за померлими…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.