У Сумах вшанували «спартаківців»

«Від імені депутатського корпусу обласної ради вітаю всіх, для кого спорт став справою життя. Хочу подякувати спортсменам та їх тренерам за роботу, бажаю впевнено йти до своєї мети, досягати поставлених цілей і своїми здобутками прославляти Сумщину». Такі побажаннями висловив перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль на урочистому заході, присвяченому нагородженню кращих спортсменів, тренерів-викладачів, керівників, голів обласних і міських профспілкових комітетів Сумської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за підсумками роботи у 2017 році.

На урочистостях, окрім «спартаківців», були присутні знані спортсмени, депутати обласної ради, керівництво міста Суми та області, представники Сумського відділення НОК, журналісти та відомий сумський письменник Олександр Вертіль – автор книг про Олександра Шапаренка та Володимира Голубничого. Анатолій Річкаль, звертаючись до присутніх, побажав спортсменам ніколи не зупинятися на досягнутому, підвищувати професійну майстерність і надалі гартувати чемпіонський характер, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

За наполегливу плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток панкратіону в Сумській області, підготовку спортсменів високого класу Анатолій Річкаль відзначив Грамотою Сумської обласної ради заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, заслуженого тренера України з панкратіону, тренера-викладача відділення панкратіону ДЮСШ «Спартаківець» м. Суми Сергія Чередніченка.

Подяками Сумської обласної ради за наполегливу плідну працю нагороджено колектив спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи Олімпійського резерву Володимира Голубничого та Сумську обласну профспілкову організацію працівників державних установ України.

«Наша область має талановите спортивне покоління. ФСТ «Спартак» з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації», - зазначив перший заступник голови обласної ради.

Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» має свою величну історію ще з 20-х років минулого століття. Нині це вагомий фундамент для тих, хто і нині продовжує славні спартаківські традиції та приумножує спортивну славу товариству.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.