До Бурині юні вихованці СК «Буринь» із престижного боксерського обласного турніру повернулися з нагородами найвищого ґатунку

Юні боксери Спортивного клубу «Буринь» узяли участь у Відкритому чемпіонаті ДЮСШ «Спартак» з боксу, який відбувся у місті Суми.

У чемпіонаті виступили 14 спортивних клубів та ДЮСШ.

У запеклих та видовищних поєдинках гідно проявили себе і вихованці СК «Буринь».

Не зважаючи на свій зовсім юний вік, продемонструвавши добру фізичну підготовку, на п'єдестал пошани піднялися боксери з Бурині.

Жахалов Марк, 2011 року народження, у ваговій категорії 32 кілограми зайняв перше місце.

Чуприк В'ячеслав, 2010 року народження, у ваговій категорії 34 кілограми зайняв друге місце.

Горошко Кіріл, 2010 року народження, у ваговій категорії 36 кілограмів зайняв друге місце.

СК «Буринь» привітав з успішними виступами юних спортсменів на престижних обласних змаганнях.

До слова, це їхні перші в житті змагання, які назавжди запам'ятаються, та відкладуться в пам'яті ємоційними спогадами.

На турнірі виступили і більш досвідчені буринські боксери.

Годовасенко Дмитрій, 2007 року народження у фінальному поєдинку боксував з чемпіоном України 2019 року, і завоював «срібло» у ваговій категорії 46 кілограмів.

А Гуценко Богдан, найстарший вихованець СК «Буринь», 2007 року народження, також у фінальному поєдинку зустрівся з нині діючим чемпіоном України на членом збірної України.

Богдан провів чудовий бій, але йому зовсім трішки забракло досвіду

Він поступився, і зайняв друге місце у ваговій категорії 70 кілограмів.

Підготував спортсменів тренер Новоселець Євгеній, який був нагороджений Кубком, як представник клубу СК «Буринь». Його йому вручено за вагомий внесок у розвиток боксу та популяризацією даного виду спорту.

Керівництво та тренери Спортивного клубу «Буринь» вітають юних спортсменів з їхніми прекрасними перемогами!

Напередодні новорічнно-різдвяних свят від голови клубу та від всіх небайдужих людей бажають їм іти тільки вперед, і не зупиняється на досягнутому. А ще зичуть успіхів у навчанні та богатирського здоров'я!

Спортивний клуб «Буринь» дякує спонсорам за всебічну підтримку та допомог. І вітає всіх з новорічно-різвяними святами!

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ розповідав про відкриття нової боксерсько-борцівської зали у СК «Буринь».

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ:https://ivanzhytnyk.com/sports/6766-sportyvnyi-klub-buryn-vidkryv-svoiu-pershu-zalu-v-iakii-trenuvatymutsia-iuni-bortsi-ta-boksery

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: команда боксерів СК «Буринь» на чолі з тренером Євгенієм Новосельцем із завойованими високими відзнаками.

Фото Володимира Гніденка.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.