Юрій Зимогляд: «Я поставив перед собою ціль і впевнено йшов до неї!»

Двічі поспіль стати абсолютним чемпіоном світу – це унікальне досягнення, автором якого став майстер спорту України міжнародного класу Юрій Зимогляд.

Сумчанин став кращим з кращих у класик фізик на Чемпіонатах світу IFBB 2019-го та 2020-го років в Об’єднаних Арабських Еміратах та Іспанії відповідно. Медальний цьогорічний доробок Юрій також поповнив сріблом Чемпіонату Європи. Титулований спортсмен розповів пресслужбі ФББУ як проходила підготовка до змагань, коли відповідальні старти позаду, кому приділятиме всю свою увагу.

Юрій Зимогляд:

«До Чемпіонату світу-2020 я готувався як в останнє. Це була дійсно одна з найважчих підготовок, як морально так і фізично.

На початку підготовки, як тільки відчинилися зали і з'явилася можливість тренуватися (після весняної пандемії COVID-19), я поставив перед собою ціль і впевнено йшов до неї!

Також в цьому сезоні було авантюрою виступити ще й на Чемпіонаті Європи, який проходив в середині вересня, де я вдруге став віцечемпіоном Європи.

Та це мене змотивувало ще більше і, як результат, ми з тренером Вадимом Василевським допрацювали форму до головного турніру на який націлювались та вдруге взяли титул абсолютного чемпіона світу.

Свій змагальний сезон 2020 року я закінчив. Зараз хочу відпочити та приділити більше уваги сім'ї та роботі.

Окрему подяку хотілось би висловити керівництву нашої Федерації, функціонерам ФББУ та всім причетним до організації поїздки на Чемпіонат світу-2020, який виявився дійсно складним в умовах пандемії COVID-19.

Всі організаційні питання, перельоти, розміщення, запрошення, реєстрації та іншу "паперову метушню" Федерація бодібілдингу України повністю взяла на себе.

Це, гадаю, було важливо для кожного спортсмена нашої збірної, так як кожен зміг сконцентруватися лише на підготовці до змагань.

І, як результат, збірна України по бодібілдингу за підсумками Чемпіонату світу 2020 - зайняла перше загальнокомандне місце! СЛАВА УКРАЇНІ!»

Джерело: ФББУ - Національна Федерація бодібілдингу України.

Від інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ): Юрій Зимогляд має родинні корені в Тернівській селищній раді. Його мама, яка родом із села Володимирівка, закінчила Тернівську ЗОШ…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.