У чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд лідирують команди з Сумщини

У 11 турі в Групі 2 ФК «Вікторія» (Миколаївка) з рахунком 4:1 переконливо переміг ФК «Біла Церква» (Біла Церква).

За миколаївців голами відзначилися Володимир Аржанов, В’ячеслав Акімов (2), Ігор Чередніченко.

ФК «Вікторія» з 31 очком після 11 турів є лідером своєї групи.

У Група 3 між собою грали команди із Сумщини.

ФК «Суми» (Суми) з мінімальним рахунком 1:0 переграв ФК «Тростянець» (Тростянець).

Гол до свого доробку на 39 хвилині записав Максим Ганжа.

Команди на полі стадіону «Авангард» грали в таких складах:

ФК «Суми»: Захарчук, Курдас, Мороз, Б.Колесник, Зрібняк, Хорольський (В.Колесник, 78), Макаров (Сайко, 69), Ганжа (Пааго, 87), Куценко (Танчик, 90+1), Чеглов, Шаврін (Скаржинський, 89). Запасний: Горох. Головний тренер: Сергій Страшненко.

ФК «Тростянець»: Дмитроченко, Шморгун, Сосєдко, Гудзь, Курило (Зимовець, 85), Приходько (Деревинський, 85), Сліпухін, Деряпа, Чмирьов (Богачов, 58), Анцибор (Бужин, 64), Мигаль. Запасні: Овчаров, Хомич, Жиловець. Головний тренер: Сергій Коритник.

ФК «Суми» з 27 очками після 11 матчів перебуває на другому місці, а ФК «Тростянець» з 13 очками посідає восьму сходинку в турнірній таблиці.

На світлині: грають команди ФК «Суми» та ФК «Тростянець».

Фото ФК «Суми».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.