ІВАН РЯБОКОНЬ: «Наше спільне завдання – залучити до спортивних залів, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків…»

Сьогодні, 10 жовтня 2020 року, за ініціативи та сприяння голови с.Слобода, кандидата на посаду міського голови м.Буринь ІВАНА РЯБОКОНЯ у селі Слобода до Дня захисника України та до Дня українського козацтва відбувся відкритий ветеранський турнір з міні-футболу. У змаганні взяли участь команди із Сумщини...

Команда «Колос» (Буринь) з рахунком 4:1 перемогла ФК «Ветеран» (Недригайлів). Напруженим видався матч між недригайлівцями та гравцями команди ФК «Ветеран» (Липова Долина). Тільки єдиний гол приніс перемогу ветеранам з Недригайлова.

А буринські «колосівці» з рахунком 6:2 переграли липоводолинців.

Таким чином, перше місце виборола команда «Колос». (Буринь) Друге місце посіли гравці з ФК «Ветеран» (Недригайлів). На третьому місці – ветерани-футболісти з Липової Долини.

Найкращим гравцем турніру було визнано Павла Горобця з Липової Долини. Кращим воротарем став Валерій Громика з Недригалова. А найбільше голів забив В’ячеслав Привалов із Бурині.

А найстарший гравець турніру, якому 63 роки – це Володимир Псарьов із ФК «Ветеран» (Недригайлів).

–Змагання відбулися в дружній атмосфері. І з яким би рахунком не закінчилась гра, ми всі перемогли, тому, що після фінального свистка тисли один одному руки, – зауважив в екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) голова с.Слобода, кандидат на посаду міського голови м.Буринь ІВАН РЯБОКОНЬ. – Погодьмося, що це і є найбільша перемога, бо ми – ціла команда. Україна, в тому числі – Буринщина, Липоводолинщина, Недригайлівщина – завжди славилась своїми спортивними талантами. І, безсумнівно, спортивно-фізичне виховання – це здоров'я нації. Отож, наше спільне завдання – залучити до спортивних залів, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків та створити для цього відповідні умови. І приклад цьому є. Це й ті футболісти-ветерани, які сьогодні, 10 жовтня 2020 року, грали на футбольному майданчику в Слободі…

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а кращі гравці та найстарший ветеран – спеціальними відзнаками.

–Турнір у Слободі був організований прекрасно, – ділиться своїми думками ЮРІЙ СЕРДЮК, гравець команди ФК «Ветеран», голова комітету ветеранів футболу Недригайлівщини. – У всіх командах, як мовиться, ветерани-футболісти ще «на ходу». Вони грають регулярно, демонструють і майстерність, і видовищну гру. Скажу відверто, сьогодні, приємно було в усіх відношеннях – цікаві матчі, прекрасна організація турніру. І… чудова осіння погода, яка дала змогу продемонструвати нам усім справжній футбол… Дякуємо Івану Івановичу Рябоконю, який організував чудове футбольне дійство. А ще ми всі – ветерани-футболісти – бажаємо йому перемоги на виборах Буринського міського голови. Бо він цієї перемоги – вартий…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.