У Вищій лізі чемпіонату Сумщини з футболу 2 тур відбудеться 27 червня 2020 року

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ детально розповідав про 1 тур чемпіонату Сумської області з футболу…

27 червня 2020 року, в суботу, відбудеться 2 тур.

О 17 годині на КСК «Колос», що в Недригайлові, розпочнеться матч між командами ФК «Недригайлів-Барса-2003» та ФК ТОВ «Велетень».

ФК «Ромни» о 18 годині на своєму полі прийматиме команду ФК «Україна-Аграрна» (Токарі).

У Северинівці місцевий ФК «Колос» проведе матч проти ФК «Альянс-2» (Липова Долина). Початок гри о 18 годині.

У Краснопіллі на стадіоні «Колос» о 18 годині розпочнеться поєдинок між командами ФК «Явір» та ФК «Кролевець» (Кролевець).

Гра між командами ФК «Нафтовик» (Охтирка) та ФК «Тростянець» (Тростянець) перенесена на пізніший термін. ГС «Асоціація футболу Сумської області» 28 червня 2020 року на стадіоні «Ювілейний», що в місті Суми, проводить футбольний матч за Суперкубок. Його розіграють володар Кубку Сумщини ФК «Тростянець» та чемпіон Вищої ліги Сумської області з футболу 2019 року ФК «Суми». Початок матчу о 18 годині.

На світлині: КСК «Колос» чекає на матч між командами ФК «Недригайлів-Барса-2003» та ФК ТОВ «Велетень».

Фото Юрія Сердюка.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.