ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Недригайлів-Барса-2003» (Недригайлів) продемонстрували змістовний футбол

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, перенесений матч 1 туру у Вищій лізі чемпіонату Сумщини з футболу між командами ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Недригайлів-Барса-2003» (Недригайлів) відбувся 24 червня 2020 року на краснопільському стадіоні «Колос».

Зауважимо, що 20 червня 2020 року, коли стартувавв чемпіонат у «вишці», в Краснопіллі відбувся матч на Кубок «DEMIANENKO CUP» між командами ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Суми» (Суми).

Про нього детально розповідав БіЖ у розділі СПОРТ.

А поєдинок між ФК «Явір» та ФК «Недригалів-Барса-2003» був завершальний матчем 1 туру чемпіонату.

Відразу відзначимо, що обидві команди є дебютантами Вищої ліги нинішнього сезону.

Минулого сезону ФК «Явір» став бронзовим призером першості в Першій лізі.

А команда ФК «Недригайлів-Барса-2003» створена не так давно, фактично за кілька місяців до початку чемпіонату.

Хоча досвідченим тренерам Віктору Корнієнку та Ярославу Пісоцькому під силу з молодої команди зробити в перспективі сильний футбольний клуб.

–Нинішнього сезону головне завдання «обкатати» молодих футболістів, дати їм шанс проявити себе на досить високому рівні, згуртувати команду, – зауважує Ігор Остапчук, голова Недригайлівської ОТГ, – продемонструвати добротну гру… І, звичайно ж, повернути уболівальників на наш стадіон «Колос», щоб вони насолоджувалися великим футболом, за яким уже всі заскучали…

Саме Недригайлівську об’єднану територіальну громаду й представляє ФК «Недригайлів-Барса-2003» в чемпіонаті Сумщини з футболу нинішнього року.

ФК «Явір» теж представляє громаду – Краснопільську ОТГ.

І як підкреслив у ексклюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) її голова Юрій Яремчук, команда в своєму складі має і досвідчених футболістів, і своїх вихованців з місцевої ДЮСШ. До слова, нинішній тренер ФК «Явір» Анатолій Прилєпа є й трененером-викладачем Краснопільської ДЮСШ. До слова, він працював тренером в команді «Явір», коли вона виступала в Другій та Першій лігах чемпіонату України з футболу.

І минулої суботи на краснопільському стадіоні «Колос» в 1 турі першого кола й зійшлися ці команди – ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Недригайлів-Барса-2003».

Передбачалося, що гра буде цікавою та змістовною, бо на полі, як мовиться, були «слав майстерності й досвіду та юнацького запалу».

В основному передбачення справдилися. Гравці обох команд з перших хвилин почали демонструвати технічний та змістовний футбол.

І навіть стало зрозуміло, що швидкий гол у ворота когось із суперників не забариться.

Так воно й сталося на 9 хвилині. У воротах гостей «розписався» Антон Кончаков.

І майже до кінця першого тайму точилася тактична гра – до нового гола.

І м’яч опинився у воротах господарів.

Автором його на 38 хвилині став Богдан Бакляк.

Здавалося, що перша половина гри з рахунком 1:1 й закінчиться.

Проте з таким результатом не погоджувалися краснопільці. І за дві хвилини до перерви гол на свій рахунок записав Олег Корж – 2:1.

У другому таймі нагоди для взяття чужих воріт мали гравці обох команд. Та, як кажуть, досвід на ринку не купиш, він приходить до людини з роками. Цю істину підтвердив і один з найдосвідченіших футболістів поєдинку Володимир Торба.

Саме його гол у ворота команди з Недригайлова на 72 хвилині і став вирішальним.

Таким чином, досить напружений, змістовний і цікавий матч закінчився з рахунком 3:1 на користь господарів.

На жаль, його не могли спостерігати чисельні прихильники футболу, бо через карантинні заходи і матч в Краснопіллі відбувся без уболівальників.

До речі, не так давно ФК «Явір» та ФК «Недригайлів-Барса-2003» вже грали поміж собою. Правда, то був контрольний матч, який закінчився внічию – 1:1.

І для інформації: ФК «Явір» вийшов до ½ фіналу Кубку Сумської області з футболу, де зустрінеться з ФК «Колос» (Северинівка).

Проанансуємо: у 2 турі ФК «Недригайлів-Барса-2003» вдома зіграє з ФК ТОВ «Велетень» (Глухів). А ФК «Явір» на власному стадіоні прийматиме ФК «Кролевець» (Кролевець).

Ці матчі відбудуться в суботу, 27 червня 2020 року.

Час їх проведення та анонс усіх поєдинків 2 туру Вищої ліги чемпіонату Сумщини з футболу інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) обов’язково повідомить у розділі СПОРТ.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: грають команди ФК «Явір» та ФК «Недригайлів-Барса-20О3».

Фото сайту https://krasnews.wordpress.com

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.