Команди Недригайлівської ОТГ вибороли бронзові медалі на чемпіонаті Сумщини з футзалу

На базі легкоатлетичного манежу Сум ДУ, що в Сумах, відбулися фінальні змагання чемпіоната Сумської області з футзалу.

12 команд з 8 районів області та міста Суми грали в них.

Недригайлівська ОТГ була представлена двома колективами – ФК «Недригайлів» та «Carlsberg Group».

Спочатку фіналісти були поділені на 4 групи – по 3 команди в кожній групі.

За результатами першого ігрового дня були сформовані Вища та Перша ліги чемпіонату Сумської області з футзалу.

ФК «Недригайлів», зайнявши перше місце у групі, потрапив до Вищої ліги, а команда «Carlsberg Group» посіла третє місце у своїй групі і ввійшла до Першої ліги.

Наступного дня команди Недригайлівської ОТГ провели серію плей-офф поєдинків у Першій та Вищій лігах.

У підсумку команда «Carlsberg Group» зайняла третє місце у Першій лізі, а ФК «Недригайлів» здобув бронзові нагороди у Вищій лізі.

За команду ФК «Недригайлів» виступали такі гравці: Курило Владислав, Курило Ігор, Дядченко Руслан, Терещенко Денис, Пухкало Олександр, Павленко Олександр, Гречко Єгор, Козуб Дмитро, Науменко Нікіта, Щербаченко Вадим, Щербак Ігор, граючий тренер Єлец Вадим.

Склад команди «Carlsberg Group» такий: Нишкур Роман, Щербань Олександр, Лукачинець Василь, Сідаш Вадим, Гордієнко Олексій, Синявський Андрій, Коваль Тимур, Тимченко Ігор, граючий тренер Потіна Олександр.

До слова, команда «Агросвіт» (Белопілля) стала переможцем Першої ліги, а команда «Технологія» (Суми) виборола золоті медалі у Вищій лізі чемпіонату Сумщини з футзалу.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.