У Бурині відбувся обласний турнір з настільного тенісу

На базі Буринської СШ №1 імені В.М. Кравченка відбувся відкритий турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.

У змаганнях взяли участь 49 спортсменів з міст та районів Сумської області.

У турнірі грали любителі малої ракетки з Путивля, Сум, Білопілля, Конотопу, Шостки, Ворожби, Бурині, Путивльського та Буринського районів.

Учасники були розділені на три категорії: перша – юнаки та дорослі віком до 55 років; друга– ветерани (55 і старші); третя – жінки.

У першій віковій категорії змагалися 32 спортсмени, які були розділені на 8 підгруп.

Напруга тривала до останньої хвилини, адже відповідно регламенту, спортсмени, які зайняли перші та другі місця в підгрупі, потрапляли до фінальної частини турніру.

Дуже цікавою та видовищною стала фінальна зустріч Стороженка Олександра з Шостки та путивлянина Іноземцева Вадима.

У підсумку з результатом 3:2 переміг Вадим Іноземцев.

Бронзову медаль здобув Шапошніченко Андрій (м. Конотоп).

У віковій категорії 55 та старші, де за перемогу змагалися 10 ветеранів, сильнішим виявився Коломієць Володимир (м. Конотоп), срібло виборов Кліщ Володимир (м. Суми), третім став Жевняк Сергій (м. Шостка).

Серед семи жінок-учасниць перше місце впевнено здобула Гукова Юлія (м. Путивль), друге посіла студентка Путивльського коледжу СНАУ Лукава Марія, третє – Сегида Ірина з Ворожби.

Усі переможці та призери турніру були нагороджені грамотами, медалями управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.