Команда ДЮСШ (Буринь) з престижного всеукраїнського футбольного турніру повернулася з високими відзнаками

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ постійно розповідає про футбольну команду Буринської дитячо-юнацької спортивної школи (директор – Світлана Григорівна Фінцева).

Нагадаємо, що у 2019 році вони взяли участь не тільки в обласних турнірах, а й всеукраїнських.

І досягли на них неабияких успіхів.

А 2019 рік «дюсошовці» завершили у місті Шостка, виборовши срібні медалі на всеукраїнському турнірі.

До слова, юні буринці вже зіграли проти грандів українського футболу – команд «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк).

Грали вони й проти полтавчан, чернігівчан, черкащан, киян… І цей список можна продовжувати.

Головне, що з усіиа командами відомих українських міст буринці грали гідно – мали перемоги, нічиї й поразки. Хоча поразки все ж таки були здебільшого мінімальними…

Новий 2020 футбольний рік гравці ДЮСШ на чолі зі своїм тренером Романом Кондрухом розпочали в Харкові.

Тут в спорткомплексі ДК ХТЗ відбувся Всеукраїнський турнір з міні-футболу «CFA «NICA» CUP-2020» серед юнаків 2008-2009 років народження.

Участь у цьому престижному змаганні взяли 16 команд з різних областей країни.

Команди були поділені на чотири групи.

І в групі В, де виступали «дюсошовці», вони вибороли перше місце.

Буринці перемогли всіх своїх суперників: ФК «Авангард-2» (Краматорськ) – 3:1, СХО «Чемпіон» (Харків) – 8:1, ФК «Майстер м’яч» (Харків) – 4:2.

Вони набрали максимум очок – 9, забивши у ворота суперників 15 голів, а у влвсні пропустили тільки 4.

Це один з найкращих показників на турнірі.

В ¼ фіналу «дюсошовці» грали проти дуже сильної харківської команди «Slava», яка в групі А посіла друге місце.

Напружений і цікавий поєдиноу у основний час закінчився внічию – 2:2.

А в післяматчевих пенальті буринці зуміли забити три голи проти одного в суперника.

Таким чином, перемігши із загальним рахунком (основний час і пенальті) 5:3, гравці ДЮСШ вийшли до наступного етапу змагань.

У ½ фіналу підопічні Романа Кондруха зійшлися з дуже сильною командою ДЮСШ-13 (Харків).

У видовищній, емоційній, непередбачуваній грі фортуна все ж таки посміхнулася господарям, які забили на гол більше у ворота суперника, аніж пропустили у власні.

На жаль, буринці поступилися – 4:5.

Проте своєю прекрасною грою вона підкорили серця як фахівців, так і уболівальників міста Харків.

До слова, команда ДЮСШ-13 у підсумку виборола перше місце на турнірі.

А команда ДЮСШ (Буринь) за третє місце боролася проти ще однієї команди з Сумщини – ДЮСШ (Глухів).

Глухівчани зайняли друге місце в групі D, поступившись першою позицією все тій же команді ДЮСШ-13 першу сходинку за різницею м’ячів.

А в ½ фіналу у драматичному поєдинку проти харківської команди «Майстер м’яч» зіграли в основний час з рахунком 2:2.

На жаль, у серії післяматчевих пенальті глухівці поступилися з рахунком 2:3.

І дві команди із Сумщини поборолися за бронзові нагороди. Долю яких вирішив єдиний гол, який забили глухівські футболісти.

Команда ДЮСШ (Буринь) отримала чимало схвальних відгуків аід футбольних спеціалістів та глядачів. Звичайно, місто Буринь маленьке містечко в порівнянні з Харківом, Краматорськом та іншими містами, команди з яких грали на турнірі.

Та своєю грою юні буринські футболісти довели, що і в такому невеличкому містечку завдяки їх таланту, а ще тренерському таланту і великій роботі тренера Романа Кодруха, можна досягати значних успіхів на всеукраїнських змаганнях.

І, безсумнівно, заслужено Романа Кондруха визнано найкращим тренером Всеукраїнського турніру з міні-футболу «CFA «NICA» CUP-2020» серед юнаків 2008-2009 років народження, який відбувся в Харкові

До речі, приз за найкращий гол на турнірі теж приїхав до Бурині.

Адже його автором став гравець команди ДЮСШ Антон Дорошенко. А кращим гравцем у команді визнано воротаря Святослава Налужного.

Склад команди ДЮСШ (Буринь): воротар – Святослав Налужний, польові гравці – Нікіта Марусенко, Назар Невесенко, Максим Радченко, Роман Сіренко, Владислав Костів, Антон Дорошенко, Владислав Котьков, Владислав Лишенко, Ярослав Дехніч, Денис Сіробаба, Максим Решедько та Олег Прокопенко. Тренер – Роман Григорович Кондрух.

Ось які місця зайняли команди-учасниці турніру;

  1. ДЮСШ-1 (Харків).

  2. «Майстер м’яч» (Харків).

  3. ДЮСШ (Глухів).

  4. ДЮСШ (Буринь).

  5. «Авангард» (Краматорськ).

  6. «Динамо» (Харків).

  7. «Slava» (Харків).

  8. «Харківський колегіум» (Харків).

  9. «Мрія-08» (Куп’янськ).

  10. «Авангард-2» (Краматорськ).

  11. «Майстер м’яч -2» (Харків).

  12. «Колос» (Балаклія).

  13. «Мрія-09» (Куп’янськ).

  14. «Чемпіон» (Харків).

  15. «Динамо -2» (Харків).

  16. «Легіон» (Дергачі).

Як сказав у екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) тренер команди ДЮСШ (Буринь) Роман Кондрух, гравці команди, їхні батьки і він особисто висловлюють велику подяку Володимиру Ісаєву, президенту «Дитячої Футбольної Академії «Ніка» за прекрасні організацію та проведення змагання у місті Харків…

А уболівальники Буринської ОТГ бажають юним футболістам та їхньому тренеру Роману Кондруху міцного здоров’я, ніколи не опускати рук у складних ситуаціях, вірити в свої сили, і впевнено йти до нових перемог…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: тренер Роман Кондрух та гравці команда ДЮСШ (Буринь).

PS: Команду ДЮСШ (Буринь) вже добре знають в Україні як один з найталановитіших футбольних колективів країни. Безперечно, юні гравці вже принесли й надалі приноситимуть спортивну славу Бурині. І дуже б хотілося, щоб на всеукраїнські престижні й популярні турніри вихованці Буринської дитячо-юнацької спортивної школи їздили в основному не за батьківські кошти, а за кошти Буринської ОТГ, яка й створювалася, в тому й числі, щоб тут розвивався спорт. І щоб його розвиток підтримувало місцеве керівництво…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.