У Недригайлові відбувся традиційний обласний турнір з волейболу пам’яті Миколи Маслака

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, на базах ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», Вільшанської ЗОШ та Коровинської ЗОШ відбувся обласний турнір з волейболу пам’яті Миколи Михайловича Маслака.

Турнір, а нинішній уже всеукраїнський, був спільно організований відділом освіти, сім’ї,молоді та спорту Недригайлівської селищної ради та відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту Недригайлівської районної державної адміністрації.

Участь у ньому взяли 20 команд: 8 жіночих – Недригайлова, СНАУ м.Ромни, Роменського, Путивльського, Шостинського районів, Вільшанської та Буринської ОТГ, м.Конотоп), 8 чоловічих – Недригайлова, АТ «Сумигаз», с.Чернеча Слобода з Буринщини, Буринського, Путивльського та Шостинського районів, м.Суми та м.Лебедин, 4 ветеранських – Недригайлова, с. Циркуни Харьківський район, Буринський район та м.Тростянець.

Зі словами привітання до учасників змагань виступили Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, перший заступник голови Недригайлівської районної державної адміністрації Олексій Васильченко, голова районної ради, голова ГО «Федерації волейболу Недригайлівщини» Іван Нанка та голова Недригайлівської ветеранської організації Василь Кріпак.

На церемонії відкриття турніру була присутня вся родина Миколи Михайловича Маслака: дружина Валентина Панасівна, син Олександр Миколайович, донька Ольга Миколаївна та внук Артем.

Учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам'ять Маслака Миколи Михайловича.

Суддівство на турнірі на високому рівні забезпечили Сергій Нємцев, Валерій Бузов, Євгеній Меркулов та Віктор Коробейник. Результати змагань:

Чоловіки: І місце - Чернеча Слобода (Буринський район), 2 місце – м.Суми, 3 місце – АТ «Сумигаз»,

Жінки: І місце – Шостинський район, 2 місце – м.Конотоп, 3 місце – смт Недригайлів,

Ветерани: І місце – с. Циркуни Харьківський район, 2 міце – смт Недригайлів, 3 місце – м.Тростянець.

Кращими гравцями визначено представників з Шостинського району, с.Чернечої Слободи Буринського району та Харківщини, які отримали статуетки, грамоти та грошову нагороду від Олександра Маслака та голови Недригайлівської районної ради та голови Федерації волейболу Недригайлівського району Івана Нанки.

Переможці та призери нагороджені грамотами, кубками, медалями та призовими фондами за рахунок Олександра Маслака, управління молоді та спорту Сумської ОДА, ГО «Федерації волейболу Сумської області», Недригайлівської селищної ради та Недригайлівської РДА, відділу освіти, молоді та спорту Недригайлівської с/р та відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Недригайлівської РДА.

Оргкомітет турніру висловив подяку керівництву ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Коровинської ЗОШ І-ІІІ ступенів за сприяння у проведенні змагань.

Колись у інтерв'ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) тодішній тренер команди волейболісток з Недригайлова Микола Маслак зауважив, що волейбол – це не тільки змагання, волейбол – це прекрасна й видовищна гра.

І це, безсумнівно, так...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.