FC «Gradus», за який виступають футболісти з Буринщини та Недригайлівщини, вручено золоті медалі у Києві

Про команду FC «Gradus», яка грає в складі гравців із Недригайлівського та Буринського районів, та виступала в міні-футбольному чемпіонаті «Elastiko» в Києві, інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) уже розповідав у розділі СПОРТ.

У 8 турах (у турнірі в одне коло виступали 10 команд) «градусники» набрали 18 очок, і поступалися 3 очками першою сходинкою команді FC «ContralPay».

Доля чемпіонства вирішилася в заключному турі чемпіонату між лідерами чемпіонату.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) зауважував, що в разі перемоги наших земляків, вони перемістяться на першу позицію турнірної таблиці. А так, як матимуть кращі показники, то ФК «Градус» й стане чемпіоном турніру «Elastiko» в Суперлізі.

І «градусники» по-праву виграли золоті медалі чемпіонату. Адже вони перемогли суперника з переконливим рахунком 5:1.

Голи в цьому поєдинку забили Ігор Тимченко, Руслан Якименко, В’ячеслав Калита – двічі, ще один м’яч – це автогол.

Склад команди в «золотому» матчі був таким: Руденко Олександр, Боровик Іван, Якименко Олександр, Якименко Руслан, Тимченко Ігор, Кулик Руслан, Прохненко Євген, Жидовець Валентин, Калита В'ячеслав, Кіфоренко В'ячеслав, Жидовець Віталій.

Ігор Тимченко з 9 гольовими передачами став найкращим асистентом чемпіонату, а також – одним з кращим бомбардирів. Ігор у ворота суперників забив ще й 8 м’ячів.

Гравці FC «Gradus» є відомими футболістами із Сумщини – майже всі вони з Буринщини та Недригайлівщини.

До слова, «градусники» завоювали ще один почесний трофей – виграли відкритий турнір з міні-футболу на Кубок Солом'янського району, що в Києві.

Їм вручено сертифікат на 5000 гривень для закупівлі футбольної атрибутики.

Якименка Руслана названо найкращим гравцем турніру, а Боровика Івана – кращим воротарем.

Склад FC «Gradus» у чемпіонаті був наступний: Якименко Руслан, Якименко Олександр, Боровик Іван, Жидовець Валентин, Руденко Олександр, Тимченко Ігор, Кулик Руслан, Прохненко Євген, Аношкін Владислав, Кіріченко Євгеній, Кіфоренко В’ячеслав, Кузьменко Юрій та В’ячеслав Калита.

Чемпіонські нагороди «градусівцям» урочисто були вручені в київському ресторані «Дубки».

Друге місце в чемпіонаті посіла команда ФК «ControlPay» (Київ), третє – ФК «Легіон» (Київ).

До речі, за команду «ControlPay» грають гравці команди ФК «ЛНЗ Лебедин», яка є одним з лідерів чемпіонату України серед аматорських колективів.

І ще така новина: команда ФК «Градус» наприкінці листопада 2019 року розпочне грати в чемпіонаті «Elastiko» з футзалу в місті Київ...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.