ФК «Гранум» (Сніжки) входить до 6 кращих команд чемпіонату Сумщини з футболу у Вищій лізі

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ регулярно розповідає про хід чемпіонату Сумщини з футболу у Вищій лізі.

Як уже розповідав БіЖ, у суботу, 05 жовтня 2019 року відбулися матчі 15 туру чемпіонату Сумської області з футболу у Вищій лізі.

ФК «Дружба» (Дружба) вдома грав проти ФК «Гранум» (Сніжки). На 65 хвилині господарі зрівняли рахунок – це зробив О.Ступаченко.

А відкрив його на 13 хвилині Руслан Окопний. Загалом цей матч став матчем саме Руслана. Адже перший м’яч у цій грі був не останнім для Руслана. Він ще двічі вразив ворота господарів – на 76 та 88 хвилинах. Тим самим, приніс перемогу «гранумцям» з рахунком 3:1.

Лідер чемпіонату ФК «LS Group» (Верхня Сироватка) завдяки точному удару Дмитра Богачова на 13 хвилині вирвав перемогу в ФК «Кролевець» (Кролевець).

Напруженим виявився поєдинок в Глухові між командами ФК «ТОВ Велетень» та ФК «Ромни» (Ромни) – 2:1. За господарів на 2 та 58 хвилинах відзначився М.Зенченко. У гостей перед перервою гол до свого доробку записав В.Калюжний.

А напередодні у Охтирці відбувся перенесений матч 15 туру між двома тростянецькими командами – ФК «Тротянець» та ФК «Тростянець-2».

Три «сухих» м’ячі у ворота земляків забили футболісти команди ФК «Тростянець–2». Це зробили Курило В. (48), Півненко Ю. (88), Тієчко С. (90+1).

Таким чином, з рахунком 3:0 перемогли футболісти команди ФК «Тростянець-2».

На світлині: турнірна таблиця станом на 08 жовтня 2019 року.

Колаж ФК «Тростянець».


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.