Перший щорічний турнір пам’яті Анатолія Річкаля з шахів та шашок заплановано провести 8 листопада 2019 року

В Сумськый обласній раді відбулося засідання організаційного комітету щодо проведення щорічного турніру з шашок та шахів серед депутатів усіх рівнів пам’яті Анатолія Річкаля, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Цього року його планується провести вперше.

Члени оргкомітету, серед яких заступник голови обласної ради Тетяна Головко, депутат обласної ради Олександр Стрельченко, керуюча справами виконавчого апарату обласної ради Вікторія Патютько, начальник управління молоді та спорту Сумської ОДА Євген Походня, голова Сумської обласної організації ФСТ «Спартак» Тетяна Павловська, визначилися з датою, часом та місцем проведення турніру. Він пройде 8 листопада 2019 року, напередодні дня народження Анатолія Річкаля, який святкував його 11 листопада.

Спортсмени – представники органів місцевого самоврядування зберуться у блоці сесійних залів обласної ради, де у холах першого та другого поверху й відбудуться безпосередньо змагання з шахів та шашок.

Зауважимо, що турнір започаткований заради пропаганди здорового способу життя, об’єднання спортивного духу серед депутатів Сумщини усіх рівнів та вшанування пам’яті першого заступника голови Сумської обласної ради сьомого скликання Анатолія Річкаля.

Він завжди агітував колег займатися фізкультурою та спортом, брав активну участь та очолював обласну команду у Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад.

Під час засідання оргкомітету заступник голови Сумськоїобласної ради Тетяна Головко нагадала, що минулого року збірна команда Сумщини під керівництвом першого заступника голови Сумської обласної ради Анатолія Річкаля здобула ІІ загальнокомандне місце у VII Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів і гідно захистила честь усього регіону. Цього року команда традицію підтримала і присвятила «срібну» перемогу у черговій Всеукраїнській спартакіаді пам’яті Анатолія Річкаля.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.