У чемпіонаті України з футболу команди з Сумщини зіграли матчі 4 туру

Матч 4 туру чемпіонату України серед аматорів відбувся в Миколаївці між місцевим ФК «Вікторія» та «Авангардом» з Корюківки, що в Чернігівській області.

У поєдинку були й голи, і небезпечні моменти у воріт обох команд, і доволі жорстка гра футболістів, в першу чергу, гостей.

Поєдинок закінчився в підсумку з рахунком 1:1.

Це перша втрата очок миколаївцями в чемпіонаті.

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ футболісти команди ФК «Троянець-2» на День Незалежності України, 24 серпня 2019 року, виграли Кубок Сумщини з футболу.

А вже наступного дня, 25 серпня 2019 року, грали вдома проти одного з лідерів чемпіонату команди ФК «ЛНЗ-Лебедин» з Черкаської області.

Перемогли гості з рахунком 2:0.

Після 4 турів у першості лідирують ФК «Вікторія», «ЛНЗ-Лебедин» та ФК «Чернігів», які мають по 10 очок.

ФК «Тростянець-2» набрав 3 очки й займає 9 місце серед 12 команд Другої групи.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.