Завершився чемпіонат Недригайлівщини з футболу: 1. ФК «Недригайлів». 2. ФК «Космос» (Терни). 3. ФК «Іваниця»

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ регулярно розповідав про хід чемпіонату Недригайлівщини з футболу в сезоні 2019 року.

Сьогодні в неділю, 18 серпня 2019 року, відбувся перенесений матч між лідерами ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни) в Недригайлові.

До слова, для завоювання чемпіонства «космонавтам» потрібна була тільки перемога, а господарів поля влаштовувала і нічия.

Як і прогнозував інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), поєдинок виявився непередбачуваним, цікавим і з інтригою.

Перемогу в ньогу здобули господарі поля з рахунком 4:2.

Таким чином, чемпіоном Недригайлівського району з футболу сезону 2019 року стала команда ФК «Недригайлів» (Недригайлів).

Срібні медалі дісталися футболістам ФК «Космос» (Терни), а бронзові – ФК «Іваниця» (Іваниця).

Та на цьому футбольний сезон на Недригайлівщні не завершився.

Нагородження та підбиття підсумків чемпіонату Федерацією футболу Недригайлівщини заплановано на 8 вересня 2019 року на КСК «Колос», що в Недригайлові.

Тобто, під час святкування Дня фізичної культури і спорту.

8 вересня 2019 року також відбудеться розіграш Кубку голови Федерації футболу Недригайлівщини між 4 кращими командами чемпіонату.

Зауважимо, що Кубок Недригагайлвського району з футболу нинішнього року виграла команда ФК «Недригайлів».

На світлині: грають команди ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни),

Фото Юрія Сердюка.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.