Відбувся заключний 10 тур чемпіонату Недригайлівщини з футболу, але команда-чемпіон ще не відома…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ регулярно розповідав про хід чемпіонату Недригайлівщини з футболу в сезоні 2019 року.

У неділю, 11 серпня 2019 року, відбувся заключний 10 тур першості Недригайлівщини з футболу, але чемпіона ще не визначено.

Адже перенесений матч між лідерами ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни) заплановано провести 18 серпня 2019 року в Недригайлові.

До слова, для завоювання чемпіонства «космонавтам» потрібна тільки перемога, а господарів поля влаштує і нічия.

Тому, поєдинок, безсумнівно, буде непередбачуваний, цікавий і з інтригою.

А от бронзові нагороди виграли футболісти ФК «Іваниця». Нагадаємо, що нинішнього сезону вони у фіналі Кубка Недригайлівщини грали з футболістами команди ФК «Недригайлів», і поступилися.

Утім, про фінал детально розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ. А в 10 турі зафіксовано такі результати:

ФК «Іваниця» - ФК «Космос» - 4:4

ФК «Вільшана» - ФК «Кулішівка-Хоружівка» матч перенесено на 17 серпня 2019 року.

ФК «Недригайлів» - ФК «Коровинці» - 10:2

А перенесений матч між ФК «Вільшана» та ФК «Недригайлів» відбувся 10 серпня 2019 року. Перемогу в ньому здобули недригайлівці з рахунком 3:1.

Ось як виглядає турнірна таблиця чемпіонату Недригайлівського району після 10 турів, але без перенесених надалі матчів.

  1. ФК «Недригайлів» 9 8 1 0 39-9 25

  2. ФК «Космос» (Терни) 9 7 2 0 34-18 23

  3. ФК «Іваниця» 10 4 1 5 22-31 13

  4. ФК «Кулішівка-Хоружівка» 9 2 2 5 14-27 8

  5. ФК «Вільшана» 9 2 1 6 14-19 7

  6. ФК «Коровинці» 10 1 1 8 14-32 4

Примітка: перша колонка – місце, друга – назва команди, третя – кількість проведених ігор, четверта – перемоги, п’ята – нічиї, шоста – поразки, сьома – різниця забитих і пропущених м’ячів, восьма – набрані очки.

На світлині: долю чемпіонства вирішить перенесений матч між ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни), який заплановано провести 18 серпня 2019 року в Недригайлові на стадіоні «Колос».

Фото Миколи Лісного (смт Терни).

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.